קראתי בספר שמתעסק ברפאוה סינית שלמטופלות פור

קנוגה

New member
קראתי בספר שמתעסק ברפאוה סינית שלמטופלות פור

פוריות מומלץ לאכול דבש מלכות אבקש המלצה איזה דבש מלכות מומלץ ואיזה מינון ביום הייתי בחנות טבע וראיתי דבש מלכות של כל מיני חברות עם כל מיני ריכוזים ואני לא יודעת מה נכון לקנות אם זה לא אתי להמליץ על חברה בפורום אפשר במסר אישי תודה

ינוקא1

New member
לי לא ידוע על זה.

וההמלצה שלי היא ללכת למטפל או מטפלת המתמחים בפוריות שיוכלו לתת פורמולת צמחים מותאמת אישית ולבצע דיקור. בהצלחה ויום טוב.

בכל מה שקשור לפוריות

התהליכים הגופניים הם לא פשוטים בכלל ומצריכים בסיס איתן והמון תאום בין השלבים השונים של המחזור כך שלא הייתי מסתמך אך ורק על צריכת דבש מלכות לעניין זה... לא סיפקת פרטים על הבעיה ועל דרכי הטיפול אבל אם אכן מדובר בבעיה מאובחנת אני ממליץ לך להתייעץ עם מטפל מוסמך או אם רופא נשים ולא להסתפק בדבש כטיפול - אולי כפינוק בינתיים...

פוריות ברפואה הסינית

קיימות אבחנות שונות לבעיות פוריות ברפואה הסינית,וכל מקרה הוא לגופו והוא שונה וייחודי. ברפואה הסינית שואפים להגיע לאיזון ,בדר"כ ע"י דיקור וצמחי מרפא משיבים את הגוף לאיזון הרפואה הסינית יכולה לעזור בבעיות פריון ע"י הורדת מתחים גירוי השחלות ושיפור איכות הביצית. שיפור עובי רירית הרחם. הקטנת תופעות הלוואי של טיפולי פוריות הורמונליים.

פוריות ורפואה סינית

היי קנוגה, באיזה ספר קראת את הדברים? כפי שכתבו לך כאן החברים, אני גם נוטה לחשוב שהדברים לא מסתכמים במזון כזה או אחר, אבל אולי את שואלת כי את כבר בטיפול ומעוניינת לחזק את הדברים גם מצד התזונה? בכל מקרה, כפי שאת ודאי יודעת, הדברים מורכבים בכל מה שקשור לגוף האדם, ולרוב הדברים אינם מסתכמים במזון אחד בודד כזה או אחר. רפואה סינית הוכחה כיעילה לענייני פוריות, ואם את עדיין לא בטיפול, אני ממליצה לפנות למטפל באזור מגורייך שיוכל לעזור לך בצורה שלמה יותר להגיע למטרה. בהצלחה, יעל

למעלה