קראתי בעיתון כתבה של כתבת מצרפת....

subotaj

New member
קראתי בעיתון כתבה של כתבת מצרפת....

שאומרת ומביאה נבואה שבקרוב מאוד המוסלמים והדת האיסלמית תהיה הרב ותשלוט בארופה. ונכון להיום יותר אזרחים מוסלמים הולכים להתפלל במסגדים בברטניה מאשר נוצרים בכנסיה האנגליקנית.

the freaky girl

New member
ממתי עיתונאיות צרפתיות..

מנבאות את העתיד?..
אני חושבת שיש בזה טיפה של אמת, שבאמת יש יותר ויותר מוסלמים, בכל העולם,והרבה מתאסלמים כיום (מי מבין אותם?) אבל לומר שהם ישתלטו על העולם? זו כבר הגזמה.. לא נראה לי שיקרה דבר אבסורדי שכזה..

Koshka 1

New member
שמעתי

גם מדברים על זה בטלוויזיה. יש הרבה מוסלמים בארופה.

Russia 4 Ever

New member
Европа

Европа забита эмигрантами с африки и азии. Европейцам давно пора ограничеть эмиграцию с этих континентов.

esababa

New member
אני לא חושב

למרות שנכון להיום באירופה יש תסיסה, וכמות מהגרים מאוד רבה, שמקבלים הרבה תמיכה מהאזרחים. אבל למרות זאת אני מאמין, שאירופה תגיע למצב שהרבה מדינות בה ירצו להשאיר רב נוצרי, לסגור את השערים מפני מהגרים, ואף להחמיר את נושא ההגירה. ואולי תעודד מקומות כמו צ'יינה טאון. אחרי הכל שהיו הרבה יהודים בגרמניה ובפולין בפרט(הגיעו שם שכל אזרח חמישי בפולין היה בפולין)-תראו מה הם עשו, נכון קשה לי להאמין שזה מה שיקרה, אך אני מאמין שבדרכים חוקיים,מקובלים ולא מפלצתיים במדינות מסוימות באירופה תהיינה דרישה לשמור על ציוויון נוצרי-דמוקרטי. אבל איך אומרים -אי אפשר לדעת.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

למה התכוונת כשכתבת "הגיעו שם שכל אזרח חמישי בפולין היה בפולין", האם 4/5 מאזרחי פולין חיו מחוץ לפולין?

esababa

New member
סליחה-התכונתי שכל

אזרח חמישי בפולין היה יהודי.

למעלה