קראתי בפורם על שמן פאצולי

flecktor

New member
קראתי בפורם על שמן פאצולי

אז החלטתי לקנות אותו כי המליצו אותו כנגד יתושים. נגשתי לרוקח ושאלתי אותו , הוא אמר שאין לו רישום שזה אכן שימוש לשמן, והוא מכיר שימוש ברוזמרין כנגד יתושים. ודבר שני הוא אמר שמבעירים את זה עם אלכוהול?! אפשר לקבל אישור למידע והסבר כיצד להבעיר שמן, והאם 50 שקל בשביל בקקבוק בגובה הזרת שלי ושמן כמו שתי אצבעות שלי(מצטער שכחתי להסתכל כמה זהמכיל) יקר זול? תודה.

שלום פלקטור. נתחיל מהשאלה

האחרונה: כן, יקר!! שמן הפטשולי שאתה מדבר עליו הוא שמן אתרי ולו שימושים רבים כגון: מחטא ומרגיע את מע' החיסון, הורס זיהומים פטריתיים, טוב לנשימה ולעור (אקזמה, פריחה, דרמטיטיס וכו') הפטשולי גם עוזר לשחרר מהתמכרויות. (שכחתי משהו?) מבערים ניתן לקנות בכל מקום היום. אפילו בחנויות של שתי ש"ח ראיתי מבערים נחמדים. מטפטפים 2-3 טיפות שמ, ממלאים במים ומדליקים אחד מהנרות הקטנים העגולים. זהו. צריך להשגיח שהמים מתאדים ולהוסיף מים. חוץ מריח טוב יש לזה ערך מוסף שנושמים את אדי השמנים וזה נכנס לגוף ועושה את העבודה כמו שצריך. אני אוהבת להדליק נרות במבערים ונרות בכלל כי זה מטהר ועושה טוב. בהצלחה

ebony

New member
50 שקלים לשמן אתרי פטשולי זה מאוד

נורמאלי עכשיו כדי להשתמש אתה צריך מבהר שאפשר לקנות בכל סופר אפילו זה תלוחית קטנה שמתחתיה יש נר ממלאים אותה במים שמים 5 טיפות של השמן ומדליקים את הנר

ברוך בואך flecktor ../images/Emo24.gif

גודל הבקבוק 10 סי.סי. קיבלת תשובות נהדרות המשך יום טוב.

למעלה