קראתי בפיוז היום ש......

JTrulez

New member
קראתי בפיוז היום ש......

אן סינק רוצה להתאחד מחדש ולצאת לסיבוב הופעות אבל בגלל מושלמי שלנו זה לא קורה כי זה "לא בראש שלו" תגובות בבקשה!! חחחחח

RJlake

New member
חחח האמתי חברות שלי חשובות שזה ממש

דפוק שהוא עומד לשחק עכשיו כי הוא בטח יהיה עלוב אבל לפי דעתי הוא יהיה ממש טוב ואני לא אומרת את זה רק בגלל שאני מעריצה שלו פשוט יש לי טונה סרטונים שלו במחשב של כול מיני קטעי משחק מצחיקים כאלו והוא ממש טובבב! אני חושבת שהוא ישחק טוב והסרט יהיה ממש פצצה ואי אני לא יכולה לחכות שנה שלמה אבל אתם בטוחות שזה שנה כי כבר יש את הפוסטר של הסרט אז איך זה הגיוני שזה עוד שנה?

RJlake

New member
כתבתי את התגובה במקום הלא נכון!

איזה אבלה! ההודעה מקודם קשורה לעניין של הסרט אבל בקשר למה שכתבת על אנסינק אז אני ראיתי ב-E הם ראינו את לאנס והוא אמר שהם עובדים על חומר חדש וכבר יש להם שירים אבל הם יוציאו את הדיסק רק שנה הבאה כי הם רוצים לתת ל jc קצת זמן עם קרירת הסולו שלו ולג'סטין זמן עם החופשה שלו אז רק שנה הבאה הם יוציאו את הדיסק איזה באסה!!

RJlake

New member
הסרט מדבר על

עיתונאי(ג'סטין) שמנסה לחשוף חבורת שוטרים מושחטים. הוא ישחק עם מורגן פרימן("כל הפחדים כולם","לוכד החלומות") וקווין ספייסי("אמריקן ביוטי","תעביר את זה הלאה"). זה כול מה שידוע לי בייניתים אה וכמובן קוראים לסרט "אדיסון" ככה נראה לי קוראים לג'סטין בסרט.

jenngirl

New member
בתור שחקן הוא ממש טוב../images/Emo82.gif

אבל כמעט כל סרט שזמר/זמרת מוציאים זוכה לפרס בפטל הזהב

justin love

New member
נכוןןןן

תראו ראיתי איך ג'סטין כזה שיחק אותה במאחורי הקלעים של trlכשהוא התארח שם למי שראה מבין על מה שאני מדברת הוא יהיה שחקן טוב...

למעלה