קראתי הרבה על הנושא וגיליתי ש:

קראתי הרבה על הנושא וגיליתי ש:

שלום לכולם... תודה על התשובה... קראתי שיש כל מיני סוגים של א סקסואליים יש כאלה שלא מרגישים צורך בפורקן מיני כלל וישנם אנשים שמתפרקים מינית רק בשביל ההרגשה אבל אין להם מחשבות על מושא מיני בזמן הפורקן... אני לא ממש זוכרת את שאר הטיפוסים אבל בגדול להיות א סקסואלי לא רק הכוונה למי שאין לו תחושה מינית כלל ... חשוב לציין שחונכתי בסביבה דתית ואימא שלי תמיד שידרה לי שמין זה דבר שלילי אז אולי בגלל זה הדחקתי משיכות מיניות שהיו לי ואני אפילו כבר לא יכולה להימשך מינית למישהו... כלומר יכול להיות שלפעמים א סקסואליות נוצרת על רקע חברתי ? אשמח אם תענו לי על שתי השאלות תודה.......

Limbonic Art

New member
שלום

עקב הדברים שציינת כאן והודעות השונות בפורום, נראה שיש דברים שאת צריכה לברר לעומק עם איש מקצוע. ייתכן מאוד והדחקת משיכות מיניות כתוצאה מהבית שגדלת, אמנם דבר זה יש לבדוק כמה זה השפיע למי שאת כיום . בכל מקרה , אם את מרגישה א-מינית ומתלבטת את מוזמנת להשאר . רק בבקשה אין צורך לפתוח כל כך הרבה הודעות חדשות. את יכולה לשרשר להודעה המקורית שלך , מאיפה שהתחלת לכתוב....בעצם כבר פתחת כמה כאלה.... שיהיה .להבא תדעי... ברוכה הבאה!

סליחה אני פשוט חדשה בעולם המחשבים..

סורי אבל קניתי את המחשב רק לפני שבועיים ואני לא ממש מבינה איך כותבים הודעות בפורומים אני מקווה שהפעם הצלחתי לשרשר.. חחח בכל אופן כן... אני מרגישה א מינית אשמח אם אוכל להצטרף אליכם...

Limbonic Art

New member
לא קרה כלום הכל בסדר

ושוב , ברוכה הבאה!

למעלה