קראתי כבר כמה פרקים

Dazed&Confused

New member
קראתי כבר כמה פרקים

מהאתר של אלון ברמן ואני לא יודע בדיוק מאיפה להתחיל... מה אתם ממליצים לי? כי אני לא חושב שאני ממש צריך לעבוד על להיות בחלום צלול, אני צריך אולי לעשות אותו יותר מציאותי ולשלוט בו יותר.

רגע אחד -

"חלום צלול" = חלום שאתה יודע במהלכו שאתה חולם. קרי, אם זה לא חלום צלול - אז זה רק חלום... שלך, בן

Dazed&Confused

New member
העניין הוא זה

שמאז שאני זוכר את עצמי ידעתי שאני חולם, אז פשוט חשבתי שעניין התירגול יהיה קצת מיותר...

אז אתה כבר חולם חלומות צלולים.

ומכאן ואילך אתה מוזמן לנצל זאת באיזה דרכים שבא לך. כגון: - להזמין לך "סרטים" מדהימים שאתה לוקח חלק בהם; - לחוות חוויות מדהימות; - לחוות חוויות "מתקנות"; - לנצל את הזמן שבו אתה "ישן" אבל אתה בעצם ער (!), כדי לעשות דברים שונים; - לשוחח עם תת המודע שלך... וכולי. ומלבד זאת, כדי שאכן תוכל לנצל ביעילות את אפשרויותיך, כדאי לך אולי ללטש את רמת הצלילות ו/או את רמת השליטה ו/או את רמת הזכרון שלך את חלומותיך ו/או את כמות החלומות הצלולים שאתה חולם וכולי... שלך באיחולי הצלחה והנאה, בן

Dazed&Confused

New member
תודה על העצות..

קראתי באתר על דרכים לשלוט החלום ולשפר את הצלילות שלו, ועכשיו אני הולך לישון ולנסות את הדברים האלה. עכשיו קיבלתי את המודעות לזה שבחלום שלי אני נחליט ורק צריך את הכוח להאמין בזה שאתה מחליט. קודם פשוט לא הייתה לי המודעות לזה אז הדברים עבדו פחות טוב. אשמח להעביר פה חוויות. עכשיו זמן הפעולה, לילה טוב לכולם ושוב תודה בן בועז

Variety

New member
אני אשמח לשמוע חוויות

אם אתה רוצה, תספר מה אתה עושה, איך, חלומות של אחרים נותנים לי השראה. חלומות פז, Variety-

למעלה