קראתי לפני ....

sorsha

New member
קראתי לפני ....

קראתי לפני כמה ימים כתבה על הסרט" גיי וסיילנט בוב מכים שנית" או משהו כזה, כל אופן הייה כתוב בכתבה שיש לגיי וסיילנט בוב קומיקס...מישהו קרה אותו אולי ויכוול לתת ביקרות ולספר קצת על מה זה?

Cartman

New member
הנה....

קוין סמית כתב מספר קומיקסים, ובחלקם מופיעים ג´יי וסיילנט בוב. קוין כתב כמה חוברות, או ספרים, אני לא בטוח, של קומיקס לקלרקס, סרטו הראשון, ששמו בישראל ´מוכרים בלבד´. לא קראתי אבל משתע יביקורות טובות ואני מתכנן לקרוא. ישנם כמה קומיקסים קשים להשגה שאפשר להשיג באינטרנט שהוציאה הוצאת ´אוני´. חוברות אלו מספרות את עלילותיהם של בלאנטמן וקרוניק, הלא הם ג´יי ובוב השקט בצורתה סופר גיבורים שלהם. מיש ראה את ´צ´ייסינג איימי´ יודע מי אלה. ישנו עוד ספר קומיקס, שמו ´צ´ייסינג דוגמה´, והוא מספר את עלילותיהם של ג´יי ובוב השקט בין ´צ´ייסינג איימי´ ל´דוגמה´. קראתי את זה וזה ספר חביב מאוד מאוד, מטורף, ומצחיק! סמית גם כתב כמה חוברות של ´דארדויל´ להוצאת מארבל (דרדויל הוא לא כותר שהמציא סמית, הוא רק כתב כמה חוברות שם), וכרגע כותב להוצאת די סי חוברות של ´גרין ארו´ (שוב, לא כותר שהוא המציא, אלא משהו קיים והוא רק כותב אותו, הוא לא המציא אותו). את החוברות אי אפשר למצוא בארץ, אלא רק דרך ´עולם הקומיקס´, שאני מתאר לעצמי שאפשר להזמין את זה אצלם.

למעלה