קראתי משהו שיכול לסייע למתלבטים

קראתי משהו שיכול לסייע למתלבטים

"מאת: ליכודניק מילואיניק לכל מי שעתיד להצביע בעניין ההתנתקות. מחייל ששירת תקופה ארוכה כמפקד זוטר ברצועת עזה. עם כל האהבה שיש לי לתושבי הרצועה (אנשים מקסימים, טובי לב ובעלי אמונה חזקה בצידקת דרכם), אצביע בעד תוכנית ההתנתקות. אכן הישובית היהודיים ברצועה מקסימים ברובם והאנשים בהם גם הם מדהימים. כאב לב גדול יהיה לי כשאצביע "בעד" ואם המציאות הייתה שונה אז הייתי שמח להישאר שם. אבל! המחיר שגובה החזקת הרצועה מעם ישראל הוא לא אפשרי. כמ"מ בשריון ביליתי כשנתיים ברצועה. במלחמה ! למה אנחנו צריכים לבחור במלחמה ?! אני לא מדבר על הכסף שמושקע בשמירה על האלפים הבודדים של התושבים (כםפיי הפיצוים למשפחות הוא כסף קטן קטן לידו), אלא על השנים של הנוער המקסים שלנו (ושל הוריו !!!) שמתבזבזות על ניהול המלחמה וביצועה. הפגיעות הפיזיות, המוות, והצלקות הנפשיות שאותן אנו מזהים רק אחרי שחולפות כמה שנים. בסוף, ההחלטה אם להצביע בעד או נגד מסתכמת לשיקולי רווח והפסד לכלל (!!!) עם ישראל ולא להחלטה ריגשית. לי אין כל ספק. עם הכאב הרב שיש לי, טובת עם ישראל היא להתנתק מהרצועה. ושלא ימכרו לכם לוקשים ! היציאה מעזה היא לא פרס לטרור. פרס לטרור יהיה עם הוא זה שייקבע שלא נעשה את הדבר הנכון ונכניס אותו לסל השיקולים !!! חג שמח :)"

ההגיוני

New member
עוד נתגעגע לימים שהיינו בעזה

מוכח מעבר לכל ספק שכל פניה למסלול מדיני דרדרה את המצב והגבירה את הטרור. הנה כבר שנתיים שיש קפאון מוחלט בתהליך השלום וראה זה פלא: מצבנו משתפר פלאים.בטחונית כלכלית אפילו מעמדנו בעולם משתפר. ההוצאות בעה יהיו כסף קטן ליד מה שנקבל אחרי שנצא משם. אין שום שיסה שבעולם שלא ימשיכו להפעיל עליך לחץ נקודתי פה ושם כדי שתאמר : בשביל ישוב קטן לא שווה וכן הלאה וכן הלאה. המהלך הזה ייזכר כאחד המהלכים הטרגיים בתולדות המדינה.נבלע את הצפרדע וגם נגורש מהעיר. כל מה שאמרנו על אוסלו - צדקנו.כך גם על הסכמי חברון, וואי , וקמפ דיויד. תחסכו לכם את ה"אמרנו לכם" הבא.

ההגיוני

בס"ד
, ליאת.

יש זאב באחו

בס"ד תודה על מה שהבאת, זה בהחלט יכול לעזור לאלה שעדיין מתלבטים איך להצביע בסוגיית תכנית ההתנתקות של רה"מ אריאל שרון, תכנית קשה וכואבת. למען הגילוי הנאות אגיד שאני כבר יודעת איך להצביע במשאל מתפקדי התנועה שייערך ביום א' הקרוב, ואתם חברים מוזמנים להצביע גם בסקר הפורום החדש שנמצא בסרגל הפורום העליון, בשורה "סקר", ליאת.

skopy

New member
אני חושב

מה שצרפת להודעה(קובץ)זה מן הסטה,זה מראה כמה חסרונות יש בזה שאם המתיישבים יעברו לערים העשירות,הכל ישתנה. אפשר לומר שזה מן אפקט להפחיד.

למעלה