קראתי עכשיו את ההודעות הראשונות

קראתי עכשיו את ההודעות הראשונות

שלי פה בפורום, מלפני שנה (פברואר 13 ) - ופתאום נהיה לי כזה עצוב .....
למה אנחנו תמיד רוצים לשחזר מאורעות קשים שקרו לנו ? למה לא להניח הכל מאחור ולהביט בחיוך קדימה ?

תמר 26

New member
../images/Emo51.gif שכתבת את זה

גם אני השבוע התעסקתי קצת בימים הראשונים שהיו קשים חשבתי שאני לא נורמלית שאני משחזרת את זה (לא שיתפתי בזה אף אחד) לא יודעת למה, והאמת שאני לא מבינה למה אני עושה זאת לעצמי, אבל כנראה שזה ככה אצל הרבה.

אולי זו אחת הדרכים של הנפש

להתמודד עם הטראומה, לעכל מה שעבר על הגוף... אני שמחה שאני לא ה"פסיכית" היחידה שעושה את זה ....

לא קיבלתי.

האמת נראה לי שיש לי בעיה בתיבת מסרים כיון שניסיתי גם לשלוח מסר אתמול והוא לא עבר.

לא קיבלתי

נראה לי שיש בעיה בתיבה שלי כיון שניסיתי לשלוח אתמול מסר והוא לא עבר. אם זה לא אישי מידי - את יכולה לכתוב פה .

אמה32

New member
זה אישי ../images/Emo13.gif

יש לך אפשרות לשלוח לי אי מייל לתיבה ? או לפרסם פה ?

../images/Emo13.gif'צטערת

אני לא מפרסמת פה את המייל שלי ולא מעוניינת להעביר אותו. את יכולה לשאול פה - אני מניחה שזה קשור למחלה, ואני מדברת מאד בפתיחות על המחלה שלי אז אין לי בעיה לענות לך פה
לגבי סרטן הערמונית ממש אין לי מושג !

אמה32

New member
זה לא קשור למחלה שלך

באופן עקיף זה כן - זה התייחס למקום שכתבת שטופלת בו אבל לא חשוב
אולי פעם כשתיבת המסרים תעבוד אני אכתוב לך שוב.

אז אם זה כך זה לא ממש אישי

טופלתי בדנה פרבר, dana Farber cancer institute , הנה קישור לאתר שלהם. אם אביך הוא לא תושב ארה"ב ואין לו ביטוח בריאות פה - הוא לא יוכל לקבל מהם שירות רפואי אלא אם כן הוא משלם באופן פרטי - וזה יכול להגיע לעשרות אם לא מאות אלפי דולרים. הרבה בריאות.

אמה32

New member
אני יודעת איפה טופלת

אבי לא תושב ארה"ב ולא חשבתי לשלוח אותו לשם. אני יודעת שמדובר בהון עתק. אני אשלח לך בהזדמנות מסר מסביר.

למעלה