קראתי עכשיו את הודעת המנהלת..

קראתי עכשיו את הודעת המנהלת.. ../images/Emo13.gif

חייבת לומר שהתחום בהחלט מדהים לדעתי. מחכה בקוצר רוח ובסקרנות להכנס יחד למסע החשוב הזה.

ערב טוב שירה

רוצה לספר מה שבה את עינייך במיוחד בהודעת הפתיחה שלי?
בהחלט מסע מעניין, ואת כמובן מוזמנת להצטרף.

היי יעל.. ../images/Emo13.gif

בהודעת הפתיחה ציינת כמה נקודות יישום שבהן נוגע התחום, כמה מהן נגעו לי באופן אישי: * מציאת פתרונות יצירתיים ואפקטיביים במצבי אי-הסכמה * מניעת מריבות וקונפליקטים * הנעת אנשים בכל הגילים מתוך בחירה ורצון. ולכן חשבתי שאולי אוכל למצוא כאן תשובות וכלים להתמודדות במצבים כאלו.

כן, בהחלט את כל אלו

יש לתקשורת מקרבת להציע. ואני מקווה שתמצאי את התשובות לשאלות שמעסיקות אותך.

יעלי03

New member
אני יעל ש.

שלום לפורום המיוחד הזה אני בת 54 אחות במקצועי, עובדת במחלקה ספיכיאטרית בבריאות הנפש. אני גם מדריכה של סטודנטים לסיעוד. נשואה ואם לשנים בן- 21, ובת 27 נשואה. לומדת השנה הרפיה דימיון מודרך ו-NLP ברטר. הגעתי לפורום השנה שלי-של יעל לפני מספר ימים, דרך COUCHLETTER שאליו הגעתי מתוך הכרות עם ענת לברון. משתמשת הרבה בתיקשורת בכל התחומים- עבודה, במשפחה, חברים. אני בתהליך של שינוי בתיקשורת עם עצמי ועם הסביבה. בעיקר מעוניינת לפתח להרחיב ולהעמיק את התקשורת והקשר שלי עם חברים. מעניין אותי התחום של תקשורת מקרבת ושמחה להיות כאן. יעל ש.

bamik

New member
שלום ליעל ש

תוך שאני כותבת ומטילת פגשתי אותך, ודבריך הזמינו אותי לברך אותך ברוכה הבאה הדברים שספרת על עצמך עוררו בי ענין,אך מאחר ותם זמני כרגע ליד המחשב אסתפק בברכה להשתמע בתיה

למעלה