קראתי עכשיו את הכתבה על איינשטיין בידיעות

0Pandemonium0

New member
קראתי עכשיו את הכתבה על איינשטיין בידיעות

אחרונות. גיליתי כמה דברים חדשים. גיליתי גם שאני מסכים איתו מאוד, נראה שאנחנו אפילו מאמינים באותו אלוהים. המחשבה שלו על רכיבה על קרני אור נשמעת נהדרת בעיניי. מדהים שהוא חשב על דברים כאלה. מעניין מה היה אומר על המטריקס. אני באמת ממליץ לקרוא.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo3.gif

האלוהים של איינשטיין הוא כמו המסך שאני מביט בו כעת. ברור שהוא קיים, כי זה עניין של הגדרה. הפנתאיסטים האלה, אוף... החדשנים של היום הם השמרנים של המחר וידועים הוויכוחים בינו לבין נילס בוהר על מכניקת הקוונטים. אבל נחמד שיש כתבות כאלה עליו מדי פעם כי הגיע הזמן שיפסיקו לדחוף את השם שלו בכל פעם שמזכירים אנשים חכמים שמאמינים באלוהים. איינשטיין היה איש מתורבת בסה"כ כיאה לתקופה, אבל נראה לי שאם הוא היה חי היום הוא לא היה מהסס להביע בוז כלפי כתבי הקודש היהודו-נוצרים ובכלל.

Blutige Erde

New member
זו היתה כתבה מעניינת.

כמדען וכל זה הוא היה גאון, אבל כאדם... לא משהו. פעם מישהו אמר לי שהוא מעריץ את איינשטיין, ושהוא המודל לחיקוי שלו. שאלתי את אותו אדם מה היו ההשגים וההצלחות של איינשטין, מה הוא יודע על איינשטיין כבנאדם וכאלה, והוא ענה לי בתשובה ארוכה, מתחמקת ודי מבולבלת ומסורבלת שאין לו שמץ של מושג. אבל העיקר שהוא מעריץ אותו, כי הרי ידוע שאיינשטיין גאון, מה, זה ברור.

Gevakumon

New member
יש לך ספק?

וניוטון היה סאדיסט נוראי שהעלה אנשים לגרדום על ימין ועל שמאל ברגע שנתנו לו כוח, זה לא מפחית מערכו בתור האדם שתרם הכי הרבה למתמטיקה ולפיסיקה כפי שאנחנו מכירים אותם היום (תפקפקו אם אתם רוצים, אני מסכים גם על בין ה5 שתרמו הכי הרבה, סתם כדי לא לשמוע התפלצנויות). אין סיבה להעריץ את אינשטיין בתור "האדם" כפי שאתה מכנה את זה, כי לא בזה הוא מתבטאת התרומה שלו לאנושות, כמו שאף אחד לא יודע כמה גאנדי היה מוציא בפסיכומטרי אין סיבה לשפוט את אינשטיין לפי אם הוא היה חמוד...וחוץ מזה דווקא רוב ההתרשמויות ממנו מראות שהוא כן היה... בהצלחה.

למעלה