קראתי על bugzilla וגם על zentrack

GilBates

New member
קראתי על bugzilla וגם על zentrack

שהומלצו לי כאן בפורום. bugzilla נראה לי יותר רציני וכבד ודורש התקנות של- CVS, perl, MySql ועוד מיני רכיבים למיניהם - שאלותיי למי שהתנסה בהתקנה / שימוש : 1. האם כל הרכיבים הכרחיים? 2. כמה זמן לוקח לקנפג את המערכת? 3. האם ההשקעה שווה את התוצאות ? אני עובד במערכת Java קטנה יחסית (3 אנשי צוות) תחת Windows ונראה לי שהכלים האלה מיועדים יותר למשתמשי לינוקס ולפרויקטים גדולים. מה דעתכם? מה דעתכם על zenTrack? אשמח לתגובותיכם כי אני די מבולבל !

erandd

New member
קצת על באגזילה

קודם כל תוכל להוריד מערכת מוכנה עם כל מה שנחוץ כולל דאטה בייס. אפשר להתקין אותה על לינוקס (ונראה לי גם על WINDOWS) כי הרי זוהי אפליקציה WEB. כדי לקנפג ולשנות אותה נדרש ידע בPERL. אך גם בלעדיו לדעתי תהיה לך מערכת באגים די טובה ותוכל להעזר בהוראות ההפעלה כדי להתקינה. לבאגזילה יש כמה יתרונות בשימוש: א. ממשק מאוד פשוט ונוח ב. דף שאילתות שמאפשר להרכיב ולשמור כל שאילתה על הבאגים ג. דוחו"ת מובנים ונוחים לקיסטום שלא דורשים צד שלישי כמו בCQ. ד. חינם

GilBates

New member
קודם כל תודה ערן, שאלות:

א. מה זה CQ ? ב. מה דעתך על באגזילה מול ZENTRACK ? ג. מה דעתך על באגזילה מול כלים אחרים לשימוש בחברה קטנה (3 מתכנתי ג'אווה)?

erandd

New member
תשובות

א. CQ- CLEAR QUEST ב. לא מכיר את ZEN ג. תראה, אם אתם רק שלושה ולא מתכננים לגדול, הייתי אומר שאולי ניתן להסתפק בפתרונות פשוטים יותר כמו ACCESS או אפילו איזו אפליקצית EXCEL. כמו שאמרתי ישנן הרבה תוכנות חינמיות שיתנו פתרון פשוט לבאגים, תתקין ותראה מה מתאים לכם.

למעלה