קראתי קצת על האימוץ הפתוח

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
קראתי קצת על האימוץ הפתוח

שכתבתם שאין ביטחון ושכל יום יכולים לקחת להם את הילד אבל תחשבו גם על הילד שכל יום יכולים להגיד לו לא רוצים אותך יותר, מזה אני הכי פחדתי שיום אחד הם יזרקו אותי לא ירצו בגלל כל הבעיות שהמשפחה שלי עשתה, ואני מתחתי את החבל רק כדי לראות אם הם באמת רוצים אותי. לא קשור לעי"ל גם תמיד שאלתי ועדיין אני שואלת למה הם לקחו אותי יש להם עוד 3 שלהם מה זה נתן להם בחיים?

מיכל@ל

New member
חגית

הורים שמחליטים לאמץ ילד רביעי עושים את זה בגלל שיש להם לב רחב וגדול והמון אהבה לתת . אנשים שבוחרים להכניס עוד ילד הביתה לא מחכים להזדמנות להעיף אותו,הם מחויבים לו ואוהבים אותו והם ההורים שלו לתמיד.

edn

New member
מיכלי את צודקת

אבל פשוט הם לקחו ילד וקיבלו מפלצון סתם .. את באמת צודקת אין לי מה לומר.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif לedn כיף לראותך שוב

במישפחתנו , מוכר לי מיקרוב העיניין של לו רוצים אותך יותר אבל אני מאמינה או לפחות מנסה להאמין שזהו מיעוט של הורים שנוהג כך ,ובמחשבה על הילד אז גם באימוץ פתוח אם הורים נוהגים כך הם עדיין ההורים שלו הוא לא יכול לברוח מאחריות וכן הילד לא יכול לחזור להוריו הביולוגים לדעתי מי שמאמץ אימוץ פתוח צריך להיות אדם מיוחד משלים עם עובדת האימוץ ולא רואה באימוץ הפתוח כאיום פוטנציאלי ובקשר לזה למה הם לקחו אותך תראי גם אני שואלת אותה שאלה ועדיין לא מצאתי תשובה למקרה שלי אבל אני בטוחה שהם לקחו אותך כי הם ראו בך את האושר של חייהם וכנראה שאת כן את היית חסרה להם בחיים אז
ולילה טוב שיר

למעלה