מאחלת לדורון בריאות ומקווה מאוד שהיא תבריא תתאושש ותחזור הביתה הכי מהר שאפשר
1 1במיה New member 22/2/05 #40 ../images/Emo7.gif מאחלת לדורון בריאות ומקווה מאוד שהיא תבריא תתאושש ותחזור הביתה הכי מהר שאפשר
א אדר שלי New member 23/2/05 #43 ../images/Emo41.gifצריך להמשיך להחזיק אצבעות../images/Emo41.gif הבנתי שאין שינוי כרגע במצבה של דורון. אני ממשיכה להתפלל ולהחזיק אצבעות לשלומה של הקטנה.
../images/Emo41.gifצריך להמשיך להחזיק אצבעות../images/Emo41.gif הבנתי שאין שינוי כרגע במצבה של דורון. אני ממשיכה להתפלל ולהחזיק אצבעות לשלומה של הקטנה.
ש שרון של לוטן New member 23/2/05 #44 יש עוד עדכון - גם ללא שינוי, מהלילה (בהמשך השרשור) ואני מחכה ומצפה לעדכון של הבוקר, לאחר הביקור רופאים (נדמה לי שהוא סביב 9:30). מחזיקה אצבעות ושולחת המון מחשבות חיוביות!
יש עוד עדכון - גם ללא שינוי, מהלילה (בהמשך השרשור) ואני מחכה ומצפה לעדכון של הבוקר, לאחר הביקור רופאים (נדמה לי שהוא סביב 9:30). מחזיקה אצבעות ושולחת המון מחשבות חיוביות!
ש שרון של לוטן New member 23/2/05 #45 יש עדכון מהבוקר: אין שינוי../images/Emo10.gif הנה הקישור (אין שם תוכן נוסף)
A Arfilit New member 23/2/05 #46 ../images/Emo26.gif אין שינוי ../images/Emo36.gif לפי עדכון מפורום שכן, שנשלח קצת אחרי תשע וחצי, עדיין אין שינוי. ממשיכה להחזיק אצבעות ולחשוב מחשבות חיוביות.
../images/Emo26.gif אין שינוי ../images/Emo36.gif לפי עדכון מפורום שכן, שנשלח קצת אחרי תשע וחצי, עדיין אין שינוי. ממשיכה להחזיק אצבעות ולחשוב מחשבות חיוביות.
ו וונדי1 New member 24/2/05 #49 ../images/Emo24.gif החלמה מהירה לדורון! עמית תהיי חזקה ככל שניתן... מחזיקה אצבעות לשיפור!