קראתם את הכתבה בוואלה

קראתם את הכתבה בוואלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=392341

ניסיתי לשים קישור......

זה על חברי הכנסת הדתים נגד טאטו הם מנסים לבטל את ההופעות שלהם פה!!!!!!! אני ינסה שוב........

Mrs James

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דיייייייייייייייייייייייייייייייי
הדויסים האלו מעלים לי ת'פיוז!!!! הם הפגינו גם נגד המורדים!!!! לאיזה הופעות הם רוצים שנלך???????????? לרבי עקיבא!!!?!!??!!?

רבי עקיבא כבר מת...

חוצמזה שככה זה תמיד-ראי דוגמת דנה אינטרנשיונל לפני 5 שנים.

Mrs James

New member
כןןןן

באמת התפלאתי שהן לא קיבלו נקודות מבריטניה!!כי ממש אוהבים אותן שם!!!! ואם זה באמת ככה...אז הן יכלו לקחת מקום 2 או אפילו ראשון אם אני לא טועה!!!

Sapir00sh

New member
כתוב שם שאם

הן היו מקבלות את ה-8 נקודות מבריטניה אז הן היו מקום ראשון!!!!!!!! לאאאא זה לא פייררר!!!! הכל בגלל השדרן הבריטי המפגר! יכלתי לראות אותן שרות שובבב יכלתי לא להיות עצובה יום למחרת בבית הספרר!!1 גררררר!! באמת היה מגיע לבריטים 0 נקודות
אולי כתוב שזאת שמועה, אבל זה מאוד הגיוני...כי לאוסטריה היה שיר מפגר ממש, ולא מגיע להם על זה ניקוד, ובמיוחד לא 8 נקודות...כאילו..נראה לכם שמלא בריטים התקשרו והצביעו דווקא לשיר הזה?! וגם לא הגיוני שהם לא נתנו נקודות לרוסיה...כמעט כל המדינות נתנו. אני מקווה שיפצו את המעריצים על זה ויראו אותן שוב או משהו כזה..חחח!! מאוד..גררררר

Mrs James

New member
כן

אבל בכתבה כתוב שאם מתברר שאכן יש טעות אז טאטו מקבלות מקום ראשון!

pink fairy1

New member
שונאת דוסים!!!!

טוב אז כמה דברים... אני חדשה פה :) ומתה על טאטו!!!!! ואני גם דתיה... כאילו בערך והמניאקים הדוסים האלה שרוצים לבטל את ההופעות שלהן הם סתם חארות!!!! וכאילו מה הקטע שלהם אם הם כ"כ לא רוצים אף אחד לא ביקש מהמם ללכת ולראות את ההופעה שלהם... הם לא יכולים לסתום ת'פה שלהם קצת????? כאילו דוגרי מה זה עיניינם מה האנשים בארץ הזאת רואים?!?!?! לא רוצים שלא יבואו!!! אז רק אל תחשבו שכל הדתיים ככה....

Mrs James

New member
סבבה

אני יודעת שלא כל הדתיים ככה...זה רק הדוייסים הממש דוייסים!! והם ממש חוצפנים...ממש עצבן אותי מה שהם עשו במורדים ועכשיו בטאטו!!! זה ממש מגעיל!!! כאילו זה מה שאנחנו רוצים לראות ולא אתם אז אל תראו!!! אהה ושחכתי ברוכה הבאה ותהני

pink fairy1

New member
...

כן הם ממש קרציות... חפיף מן הסתם זה לא יעזור להם.. יש לי שאלה מבטלים את ההופעה ב-20?

CaMi La BooMBa

New member
גררררררררררר../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אווווווווווףףףףףףףף די כמה אפשר כבר לנסות לבטל?! כל הופעה די!!!! הם עושים מאמצים כדי להגיע לעמדה הזאת הן עושות מאמצים להגיע לכאן ועכשיו ככה זה כמו לגרש אותן בושה לדוסים!!!! במורדים ממש התפדחתי שעשו הפגנה כאילו הם השקיעו והכל דפקו פה 80 אלף הופעותץ והגיע להם כל הכסף על ההופעות האלה כי אלה הופעות ממש יפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וטאטו מדהימות יפות מוכשרות נשמות כפרה עליהן!!!! אמן זכו מקום ראשון אני מתה שיקבלו מקום ראשון אם לא אנחנו אז שהן!!!! ולדעתי זה באמת טעות (אני מקווה) ויש הופעות נראה לי רק ב-18 ב-19 וב-21 כי יש רק 3 ואחת מהן זה ב-21 אז כנראה שב-20 בכלל לא היה מתוכנן

CaMi La BooMBa

New member
חוצ'מזה מה הם רוצים שנראה?

נלך להצגה של הרבנית קוק?! נצא לרחובות עם המכוניות שלהם עם השירים ונרקוד עם ספר תורה גדול כזה?! מה הם רוצים? שנלך 80 פעם ביום לבית כנסת? אפשר לחשוב לא נאה להם שלא ילכו הנוער של היום יעשה כל מה שבא לו רק דרכו ולא דרך סלבריטים!!!! ולא באשמת פ'חד חוץ מאותו בנאדם ולטאטו לא מגיע יחס כזה יש מליון מועדוני חשפנות מיליון ילדים שמדרדרים לזנות ולא בגלל טאטו!!!! אז מה הקטע?! איזה עצבים! ממש מהיום אני הולכת רק להצגת תאטרון של בבא סאלי!!!! ועוד משהו אם מישהו לומד מטאטו משהו זה לא משנה אם זה בהופעה בישראל או בטלוויזיה!!!! אז זה עוד יותר דפוק הקטע שמנסים למנוע מהן את ההגעה לארץ

SuGaR LiPs

New member
תגובות

אממ... צודקת ... אבל..בכל זאת..אולי טיפת כבוד לספר תורה..?

Cami The Mami

New member
הדתיים המסריחים האלו!!!!!!!!

מפגרים!!!!!!!!!! הלוואי שכולם ישרפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לזאת שרשמה : "מה הם רוצים שנלך להופעות של רבי עקיבא?" אז זה קרעעעע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לך!

למעלה