קראתם את הכתבה...

thag

New member
קראתם את הכתבה...

קראתם את הכתבה על עידן ב-7 לילות (סופ"ש של ידיעות אחרונות)??? עוד פעם התחילו עם השטויות של גניבת זכויות יוצרים, הפעם עם "בואי".
 

betti10

New member
קראנו ויש לי תגובה מתושב אדיס אבבה

זה כבר חדשה ישנה....חחחח אז ככה... מבלי לפרט יותר מדי (והמבין יבין), מכר שלי מאתיופיה סיפר לי במי מדובר. דבר ראשון, באתיופיה אין דבר כזה "זכויות יוצרים", בקושי יש להם שם חשמל, אז זכויות יוצרים, מי חושב שם על זה? שנית, ה"אמן" הזה שכביכול אמר שרייכל "לקח" ללא אישור דגימה משירו הוא זמר כנסיות (אחד ששר בכנסיות) והוא רק רוצה כסף (לכאורה כמובן), אחד שכביכול נכנס לקטגוריית ה"נזקקים" באתיופיה. הוא מוכר לתושבי אדיס אבבה אבל לא מפורסם, לא סלבריטי והוא לא סימפטי במיוחד. באשר לכלי הנגינה - רייכל ענה על זה בכתבה עצמה והוא צודק בהחלט. בכל מקרה, לא צריך לייחס לזה חשיבות וכמו בכל דבר - לפעמים התקשורת מקצינה או גורמת לדברים וזה יכול להיות לא טוב אבל כמו שאמרתי, מי שאוהב את רייכל ימשיך לאהוב אותו. להאמין למה שהתקשורת אומרת או לא? זה תלוי אך ורק בכם. אמנם נדהמתי שקראתי את זה אבל ידעתי שכל זה שטויות וטוב שרייכל לא ממש התרגש בעניין הזה.
שיהיה לכולנו יום טוב...
 

willo1

New member
אהא..

לפעמים אם תקשורת לא אוהבת מישהו היא יכולה לקבור אותו מהר מאוד.. גם אם הוא תמים..
 

glitter8

New member
לא יקברו אותו כל כך מהר...

במיוחד לא אחרי שהוא הביא את שושנה דמארי ז"ל לאולפן בערוב ימיה...
 

betti10

New member
צודקת ענבל

ובכלל... אי אפשר לתאר במילים את מה שרייכל הביא לתעשיית המוזיקה... כך שבכל אופן, אני (ולמרות שלא אוהבת את המילה הזאת...) אסגוד לו על זה.
 

willo1

New member
מבחינת התקשורת

יכולים ל"קבור" אותו מהר מאוד. גם עם מה שהוא עשה לשושנה דמארי לישראלי המצוי יש נטייה לשכוח דברים כאלה מהר מאוד.
 
למעלה