קראתם בוואלה חדשות היום???

קשכפית

New member
קראתם בוואלה חדשות היום??? ../images/Emo166.gif

"עדיף סיגריות על גראס ======================= מחקר חדש בבריטניה: קנאביס מגדיל את הסיכון לחלות בסרטן יותר מסיגריות; עוד מתברר, כמות החומר הפעיל בגראס ובחשיש הנסחרים בשוק עלתה מאז שנות השישים ב-15 אחוזים, גם המחיר" זו הפעם הראשונה שאני קוראת כזה דבר, חשבתי שזה הפוך... בכל אופן אני אומנם לא משתמשת בשום סם, אבל אם הייתי משתמשת, לדעתי הייתי מעדיפה עוגיה עם חשיש במקום לעשן. סתם מחשבה שעברה לי בראש.

זה הכל מגיע

מהבן אדם שמזמין את הסקר כמו שפעם התפרסמו סקרים שמכשירי סלולר של מוטורלה לא מוציאים קרינה או שאריקסון מוציאים הכי פחות קרינה זה הכל תלוי במי מזמין את הסקר בעל המאה הוא בעל הדעה ציטוט מגראס ועד ג´אראס: מראה כמה נהרגים כל שנה בארהב וממה טבק: קרוב לחצי מליון איש מתים כל שנה כתוצאה מעישון סיגריות בארהב אלכוהול: 150,000 איש אספירין: 1000 איש קפאין: בין אלף לעשרת אלפים איש תרופות חוקיות: מעל מאה אלף סמים שונים (פרט למריחואנה): 5000 איש מריחואנה: 0

קשכפית

New member
יש בזה משהוא

תאמין לי אל תאמין לאף אחד,, כבר אי אפשר להאמין לאף אחד.. זה מבלבל - אין אמינות - אפילו ג.יפית... גם לה אני לא מאמינה!!

Sharonnn

New member
זה לא מדוייק כי...

השימוש בסיגריות הרבה יותר גבוה מהשימוש בסמים כך ש...

זהר פלד

New member
קנאביס מוק טבק:

ב ADF כתוב ככה:
Respiratory illness: Marijuana cigarettes have more tar than tobacco, placing cannabis users at an increased risk of respiratory illness such as lung cancer and chronic bronchitis. This risk is increased because marijuana smokers often inhale deeply, and hold the smoke in the lungs longer, to increase the effects of the drug. Cigarette smokers who also smoke cannabis have an even greater risk of respiratory disease.​
צריך לתרגם לעברית?

למעלה