קראתם לי ?

• פותח הנושא ayb
  • פורסם בתאריך

ayb

New member
קראתם לי ?

באו אלי לנענע וקראו לי לכאן . אמרו לי שכאן בתפוז חוסמים ימניים , כאן אצלכם סותמים פיות , האם נכון הדבר? ובאם כן , מדוע אתם עושים זאת , האם להרגיז אותי אתם רוצים ? האם עדיין לא התאוששתם מהתבוסה שהייתה אך לפני קצת יותר מחודש ימים ? עד כדי כל ההשפלה שעברתם כה עמוקה שהחלטתם ``להתעלל`` בימניים ? מה צריך לקרות במדינה בכדי שתבינו שדרככם מביאה לאסון , מביאה לאובדן המדינה? האם השתגעתם , אה ? תתעוררו לעזאזל !!! .... עראפת ומחבליו לא מבדילים בין יהודי ליהודי ... באם נראה חולשה , באם נפחד , באם נוותר , באם נכנע הוא יבלע אותנו חיים. שיהיה לכם לילה טוב ושלא אצטרך להגיע לכאן שוב , ראו הוזהרתם !!! תודה אליהו הנביא

dayanalyst

New member
בוקר טוב אליהו

אני ימני אולי אפילו יותר ממך ואותי לא חוסמים. הייתי מטייל קצת בנענע ונגעלתי מהפורום שאתה מגיע משם הכל קללות נאצות וגידופים דעות לא ראיתי שם בסך הכל חיפשתי שם מישהו לרדת עליו אז ומצאתי אותו והוספתי לכיעורו של הפורום, כאן בכל אופן הדרך והנוהג הוא אחר, כאן מביעים דעות ויש בינינו כמה שלצערי היום הם ימניים ( לפני מספר חודשים היו אלה שמאלנים) שסתם ממש סתם כותבים ואני לא חושב שחייבים לכתוב אם אין מה ואם בכל זאת רוצים לכתוב אז למה בדרך כזו מכוערת?

לא קראו לך אבל ברוך הבא אבל !!

אין אני מרגיש חסום כימני ואין תגובות פוגעות בי (פרט לחריגים עלובי נפש) אם רוצה אתה להצטרף תהיה ברוך בבואך אך אנא שמור על לשון נקיה ובוטה פוגעת אך לא מעליבה כראוי וכיאה לאנשי הימין אוהבי ארץ ישראל היפה הנקיה והמתורבתת. את אזהרתך אני דוחה בתוקף שכן זכותו של כל אדם מעצם היותו אדם להביע דעתו ואליהו הנביא זכור לטוב אז אנא כבד את זכר שמו

למעלה