קראתם מעריב הבוקר?

jrkob

New member
קראתם מעריב הבוקר?

כתבה גדולה על הבלוף של אחינו הגדול חובה לקרוא!

davidlev0255

New member
זה מה שקורה שלא שמו את הכלבה להדחה בפרק הראשו

הכלבה (כך היא מכנה את עצמה ) הגברת מיקי לוין לא עמדה להדחה - אלא אחיו של ליאון ?!! !

לונה 2

New member
כתבה חובבנית ששוב עוסקת בנסיכה הערביה

ובכל הדרמות שסביבה. ונכון, ההפקה מתערבת, שקוף.

לונה 2

New member
מעניין שהכתבה יצאה אחרי ששי הודח

שי ממשיך את המשחק והנקמה גם מבחוץ. מקדם את מעמדה של רנין במשחק.

davidlev0255

New member
למה כולם בעדה? פוליטיקלי קורקט?

היא לא פחות גרועה מאחרים (סכסכנית , בכיינית, דמות חלשה ותלושה )

My Little Fairy

New member
איזו כתבה מטומטמת.

שי בוכה שם על דודה שלו. זה יכל להביא עוד SMSים, אבל ההפקה בחרו שלהחשיך כדי לא להרוויח על חשבון המקרה המצער. כל הכבוד להם! מעריב האידיוטים יעשו הכל בשביל כתבה.

הלוואי והבובלילים יודחו וישארו בלי רייטינג כי

הכתב במעריב מודה בפה מלא שהבובלילים מביאים רייטינג, וההפקה מראה לנו רק את ש"צ

קמבילי

New member
מה שטוב זה שהלייב לא עובד מאתמול

כפו עלי גמילה בבת אחת, כמו הגמילה מסיגריות של יוסי, והחיים מוואררים ויפים יותר - מה איכפת לי מחבורת המפגרים הזאת שבבית? הלוואי שמישהו היה מסדר לי גם גמילה כזאת מסיגריות. אני לא מבינה איך תייסיר היה בירדן אם רנין שמעה אותו ודיברה איתו מעבר לחומה. אולי הוא בכלל לא כתב את המכתב הזה? ולמה שאאמין שההפקה מרשה לעצמה להתחזות למישהו ולזרוק בשמו חפץ פנימה? הרי תייסיר יכול לתבוע אותם על כך. אני לא יודעת מי השקרן הגדול ביותר, רנין, החבר שלה או ההפקה. למרות הכל נראה לי שהצמד-חמד דוברי האינגלית לוקח. כללית הכתבה מעפנה ומערבבת דברים חשובים עם שטויות. את מי מעניין שהפרומו על קרן לא צולם בבית שלה? מה זה משנה אם איתי גר בתל אביב, הוא ילד בן 28 ברור שהוא לא גר עם ההורים. נראה שחיפשו בכוח לסחוט עוד חומר מחשיד. בחוץ ריח ים ורוח סתיו ומיץ של תפוחי זהב, נצאה כלבתי ואני לרוץ בשדה.

michaly2003

New member
לפי הכתוב הבובלילית תצטרך להפסיק לחזור על

המנטרה שלה - "לא פייר"

למעלה