קראתם עיתון אילון

קראתם עיתון אילון

קראתם עיתון אילון לא ברור לי, מצד אחר אין משכורות בעיריית לוד ומצד שני מעניקים מנויים מי זה שדואגים לו ה.... התבור גבי. "לוזר".

ה דרומי

New member
ושוב המקומונים נזרקים על הריצפה

במרכז קניות גני אביב ומי שרוצה לקחת עיתון צריך לשבור את הגב .למה. יש בצד שולחן שקשור עם שרשרת אולי שם שווה להניח את המקומנים. אבל לבוא ולזרוק ככה .
נ.ב אני אחרי סיבוב קצר בעיר לוד ככה לצלם קצת ככרות וכמה פינות זיכרון. ועוד מה שקלטה העין. אז אני ימתין לזוגה שתתפנה הבישולים איך אני רעב. והתמונות אנשללה היו בקרוב על הפורום. התמונות היו ללא שמות כי לצערי אני לא מכיר את העיר ולא את המקומות. נ.ב . גם את ככר הביצים של צילמתי . מי אמר שאני לא "זוכר" את שם הככר ההוא.

עזוב אותם מעיתונים על הרצפה

היום ילדים שיחקו בקניון עם כדור ענק שכמעט פגע בקטנה שלי שהתרוצצה להנאתה והשומר/מאבטח שאמור בין השאר לגרש כל מיני דרדקים שובבים ומזיקים בוהה לו אי שם בנקודה לא ברורה ולא עושה כלום. דרך אגב, הוא ישב על אותו שולחן קשור עם שרשרת, אז אולי בגלל זה לא שמים שם את העיתונים

ה דרומי

New member
בוקר טוב לאמא בריבוע../images/Emo140.gif

האם זה השומר \מאבטח אם השפם. כי ההוא דוקא נשעת על הקרטונים של מי עדן. בכניסה לסופר. אולי שמשהו יפתח באיזו חנות משחקיה כמו שיש בכמה קניונים אחרים?

אכן זה השומר עם השפם

יש לו שני מקומות חביבים עליו, המים המינרליים בכניסה לסופר והשולחן. לא שמתי לב מתי הוא נשען ומתי הוא יושב
לגבי משחקייה בקניון - זה רעיון נפלא שחשבתי עליו כבר לפני כמה חודשים ומשום מה לא פניתי לאורית אור בעניין. פנייה כזאת תבוצע בקרוב מאוד...

למעלה