קראת השבוע משהו שרשם

קראת השבוע משהו שרשם

משה ניר על זינו באחד המקומנים.. תאמינו לי...צודק מילה במילה,ולא חשוב כמה הוא שונא או אוהב את זינו (טוב,בטוח שלא אוהב)...

RED OR DEAD BS

New member
ברוך הבא אופיר :)

איך היה הטיול? בכל אופן, כפי שאתה רואה המצב בפורום הדרדר באופן ניכר מאז שמוצארט פרש. אתה יותר ממוזמן להירשם לאתר האוהדים ולהשתתף בדיונים על הפועל. לצערי, המצב כיום בהפועל לא בשמיים, והיא לא מעניינת, פשוט כך, אני מקווה שלכבוד השנה החדשה נקבל מתנה ענקית בדמותה של הפועל לאחר שאלי ז''ינו יעזוב אותנו. בכל אופן, ברוך השב =] !

מוצארט

New member
מתגעגע? ../images/Emo3.gif

אתה מגיע למשחקים של הפועל בכדורסל אלי? בינתיים זה מהווה לי אחלה של תחליף לכדורגל. מה גם שאני מאוד אוהב כדורסל.

RED OR DEAD BS

New member
אממ הגעתי למשחק בבארי

אני מקווה להגיע לעוד משחקים, פשוט קצת עמוס בזמן האחרון.. משחק בית הבא אני מקווה שאמצא את הזמן. וכן, זה בהחלט אחלה תחליף, לא בגלל המשחק עצמו, אלא בגלל האווירה והעידוד שכל כך חסרים.

שלום לכם אנשים...

הטיול להודו והמזרח היה חלום שאני עוד יחזור אליו.. חצי שנה של שקט מהרעש,שקט מהמשפחה,והכי חשוב שקט לעצמך... בהודו יש ים של באר שבעים וירושלמים...כל מקום שהגעתי אמרו לי "עוד באר שבעי..יאללה" שחזרתי לארץ הייתי מנותק מהכל,ותאמינו או לא,רק לפני חודש נכנסתי לתלם איכשהוא.. אפילו חברה שלי,שהכרתי אותה ב"לאוס",יודעת שהצבע האהוב עלי הוא אדום
והיא מיתרגלת לאט לאט לראות איתי כדורגל במוצ"ש (כי אני לא יוותר לחראות האלה מערוץ התשלום). אני לא הולך למשחקי הכדורסל,כי אני לומד (השלמת בגרויות..ילדים,תשקיעו בתיכון!),אבל אני גאה ושמח לקרוא כל שבוע על האוהדים הנפלאים שמעודדים ברעש וססגוניות כמו בעבר שעודדנו את קבוצת הכדורגל.. אני שם לב שהאתר מתפורר קצת,והייתי שמח להיות האחראי..אבל..אני לא מבין במחשבים ונוסף לכך אני לומד ככה שאין לי זמן.. אני לא הכי שמח בארץ אבל כל דבר בחיים זה מטרה! אם זה בגרויות המטרה שלך לסיים אותם,אם זה טיול המטרה שלך היא לחזור לשם במידה ואהבת.. ותאמינו לי..אני יחזור להודו,לדרום הודו,ויחזור לחלום הקטן הזה..

למעלה