קרבות בסגנון ברזילאי-"בזירה"

קרבות בסגנון ברזילאי-"בזירה"

שלום בתאריך 21.5.2005 תתקיים תחרות של "הזירה" ברעננה אנו מחפשים מתחרים לקרבות בסגנון הברזילאי כנגד האנשים הבאים:- 1. אלכס פיליפנקו בן 34 כ-74 ק"ג - מוכן להעלות עם כל אחד גם עם מאמנים בכירים של השיטה. 2. יאיר גולדואסר בן 24 80-85 ק"ג כאמור הסגנון הוא ברזילאי מאמנים/חניכים המעונינים להתחרות נגד האנשים הנ"ל מוזמנים לצור קשר עם יניב פישר 054-7907979 יניב פישר / מורדי גלאם 050-7498116 אין בפרסום זה משמעות של התרסה כל שהיא אלה רק בכדי למצוא מתחרים איכותיים לחברה שצויינו לעיל, ובכדי לקדם את הענף וליצור קרבות מענינים. יניב

zoti

New member
מה בדיוק ההגדרה של סגנון ברזילאי ?

כי לי זה נשמע כמו VALE TUDO עם איגרופים לפנים וללא כל הגנה.

cronic1

New member
סמבה הולך??

אפשר גם כדורגל וקצת קפה ברזילאי משובח. אני חושב שיניב התכוון לג'וגיטסו ברזילאי ולא קפואירה.

משה קיץ

New member
אלכס פיליפנקו הינו

מתחרה ברמה מאוד גבוהה(מהמובילים בארץ),מעבר לזה שהוא אחלה בחור. אין ספק שאם תצליחו למצוא לו מתחרה ברמה,הצופים יקבלו קרב איכותי ומהנה ביותר.אני אומר זאת מנסיון מכיוון שיצא לי להתחרות מולו בעבר. גם יאיר שאותו אני מכיר קצת פחות טוב,הינו מתחרה לא רע בכלל ואם לא מעט נסיון. יניב,להבא תציג את סוג הקרב כ-ספורט ג'יוג'יטסו.ולאו דווקא חבר'ה מג'יוג'טסו ברזילאי יכולים להתחרות,אלא כל אחד המגיע משיטת גראפלינג ואשר עובד אם גי.(למרות שיהיה להם מאוד קשה מול בחור מbjj) בהצלחה בתחרות

תודה משה..... תגיד משהו....

פריינטה לא יהיה מעוניין להתחרות נגד פיליפנקו? יניב

../images/Emo4.gifממממ תראה משה...

פרסמתי בפורום שלו את אותו הפרסום שעשיתי כאן ... והוא מחק לי את ההודעה.. אז נראה לי שאין טעם בכלל להתעסק איתו. חבל יניב

AmitNHB

New member
"סגנון ברזילאי", חחחחחחחחחחחחח...

Good one, יניב. מעכשיו נקרא לקארטה סגנון יפני\אוקינוואי, לקיק בוקס\מואי טאי נקרא סגנון תיאלנדי ולטאקוואנדו נקרא סגנון קוריאני.

למעלה