קרבות גימיק למכת מדינה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
קרבות גימיק למכת מדינה

האם יש לכם רעיונות לקרבות גימיק למכת מדינה? הקרבות כמובן צריכים גם שם "קליט", וגם צריכים להיות ברי ביצוע. קרב כלוב לדוגמא, אינו בר ביצוע בגלל הבעייתיות (והעלות) של הקמת כלוב ב"דום". אחד הרעיונות שלי:
הקרב על התקציב - מר וייס נגד הרב סויסה נגד ולאדימיר - בקרב סולם כשהמזוודה של וייס למעלה. זה רוצה תקציב לישיבות, זה תקציב לעולים ולמכשור האבטחה, וזה רוצה שהתקציב ישאר אצלו.

קרב החקירה

בסך הכל קרב הארדקור, חקירה בגלל שאני חושב על נ' נגד מר וויס [ובטח השדרנים יבואו במשפטים "לא רוצה לשבת, תחטוף בראש!"]

Israeli Hero

New member
קרב שיער נגד שיער

אדם שוקן מסכן את השיער המטופח שלו נגד הסוכן נ. או קרב שיער נגד גביע, בין שוקן לוייס. לא נשמע טוב?

דה וואן

New member
זה אולי ישמע קצת טיפשי אבל...

קרב דגלים... הסבר: עמית רומם נגד לווינגר, המפסיד חייב לעמוד ולנפנף בדגל המנצח (דגלים: מרץ והאיחוד הלאומי)

METAL MARIO

New member
מספר רעיונות

קרב חשבון הבנק: שוקן נגד וייס,המפסיד ייתן את כל הכסף שבחשבון שלו לאחר. קרב החנון והערס: MC נמר נגד שוקי,המפסיד ייאלץ להיות בתפקיד האחר(כלומר אם נמר מפסיד הוא יהיה חנון ואם שוקי מפסיד הוא יהיה ערס). קרב שובה של הגיטרה: אורי חזקיה נגד אדם שוקן(כן כן! שוקן שבר את "הגיטרה שלו") ואם אורי מנצח שוקן קונה לאורי את הגיטרה הכי טובה שיש ואם שוקן מנצח אורי פורש מהפרשנות.

iceman56

New member
רעיון מגניב!

האהבתי את הקרב שובה של הגיטרה שווה!!! יש לך את זה!

tatan48

New member
קרב הלבוש הצנוע

שיק נגד אורטל (שסויסה וחזי יעבירו לה אימונים)

דה וואן

New member
לא רוצה לראות את אורטל בכלל

היא מעצבנת אותי... למרות שהיא אחלה על המיקרופון

למעלה