קרבות כלבים

• פותח הנושא joya
  • פורסם בתאריך

joya

New member
קרבות כלבים

שלום, ברצוני להגיב על הפורום מלפני מס´ ימים בו נידון נושא קרבות הכלבים והתוכנית של אמנון לוי,בה השתתפתי. אני מוצא לנכון להציג את דבריי גם בפורום הנ"ל היות וכולכם שותפים לאהבתי הגדולה לבעלי חיים. תופעת קרבות הכלבים נפוצה בארץ, והנה מזעזעת ומחרידה , ללא קשר למימדיה. כבן לדור שלישי של כלבנים, כאדם שנולד לתוך אהבת כלבים, כמי שרואה בכלב את החברו הנאמן והטוב ביותר, כמאלף כלבים הקשוב לליבו ולנפשו של הלכב, גם אני זועזעתי כמותכם מהמראות שנגלו בקלטת. למיטב ידיעתי הקלטת צולמה בארץ, אולם כל ניסיונותי להתחקות אחר מקורותיה לא הצליחו. אני נותן אמון רב בגורמים הרלוונטים ( משטרת ישראל והעמותות השונות) אשר עושים מלאכתם נאמנה , ובטוחני כי יקצו את המשאבים הדרושים למיגור התופעה. אני קורא לכולנו לחבור יחדיו ולפעול למען זכויות בעלי החיים. לסיום, עליי לציין כי אני רוכש כבוד רב לבני המגזר הרוסי,שרביםן מהם הנם חבריי הטובים ביותר, אשר ראויים לשמש מודל בידע ובמודעות הכלבנית שלהם, במסירותם ובטיפול האיכותי שהם מעניקים לכלביהם. לצערי תופעת קרבות הכלבים קיימת בכל המגזרים ולא נוגעת רק לאוכלוסיה זו. לורון דיין.

shanty.G

New member
שלום joya

העובדה כי התופעה המחרידה מתרחשת גם בישראל ידועה. אולם: להביא קלטת "מרשיעה" לתכנית, ולהאשים אוכלוסיה מסויימת בארץ (קיימים כמה וכמה מגזרים שאחראים על "אירועים" מסוג זה) מבלי לדעת את מקורות הקלטת, ולהתעקש כי צולמה בארץ - אינו דבר שמצעיד את העניין קדימה או מביא את האחראים למיצוי הדין. אילו היתה הקלטת מקומית -ניתן היה לפעול- אם מבחינת נקיטת צעדים משפטיים כנגד האחראים והמשתתפים באירוע, ואם מבחינת המשטרה. עדיין איני טוענת כי המשטרה עושה כל שביכולתה למגר את התופעה לצערי המצב רחוק מכך) אולם מלכתחילה לא היה אל מי להפנות אצבע מאשימה. ללא הוכחות קונקרטיות, לא ניתן לעשות דבר. מלבד חשיפה של נושא הכלבנות לציבור , מה הושג בהעלאת הנושא?

למעלה