אתי אברהמי
New member
קרבס נוסח פיליפיני
קרבס נוסח פיליפיני החומרים: חשוב שיהיו טריים ולאכול באותו יום. ווק או סיר רחב מגבת נייר 12 קרבס בגודל בינוני (חצי או שלם לאדם) ראו בתמונה 3 פחיות חלב קוקוס של 400 מ"ל (1 פחית חלב קוקוס ל- ק"ג קרבס) 2 כפות רוטב דגים ((FATIS FISH SOUCE שמן רגיל לטיגון 1 בצל גדול קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות דק 2 דלורית חתוכה לקוביות 1 פלפל צ`ילי קצוץ דק (אפשר יותר או ללא) אופן ההכנה: לנקות היטב את ה - קרבס, לשטוף היטב במים וליבש במגבת נייר. להשחים מעט את ה-קרבס בווק חם מאוד למספר דקות להוציא לקערה. באותו מחבת להזהיב את השום הבצל, להוסיף את הדלורית,הצילי ורוטב הדגים כחמש דקות, להוסיף את חלב הקוקוס, מביאים כמעט לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהדלורית מתרככת מעט והרוטב מצטמצם מעט. אל התוכן מכניסים את ה-קרבס וממשיכים לצמצם כמעט עד ספיגתו, אפשר להגיש חם או קר. בתאבון
קרבס נוסח פיליפיני החומרים: חשוב שיהיו טריים ולאכול באותו יום. ווק או סיר רחב מגבת נייר 12 קרבס בגודל בינוני (חצי או שלם לאדם) ראו בתמונה 3 פחיות חלב קוקוס של 400 מ"ל (1 פחית חלב קוקוס ל- ק"ג קרבס) 2 כפות רוטב דגים ((FATIS FISH SOUCE שמן רגיל לטיגון 1 בצל גדול קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות דק 2 דלורית חתוכה לקוביות 1 פלפל צ`ילי קצוץ דק (אפשר יותר או ללא) אופן ההכנה: לנקות היטב את ה - קרבס, לשטוף היטב במים וליבש במגבת נייר. להשחים מעט את ה-קרבס בווק חם מאוד למספר דקות להוציא לקערה. באותו מחבת להזהיב את השום הבצל, להוסיף את הדלורית,הצילי ורוטב הדגים כחמש דקות, להוסיף את חלב הקוקוס, מביאים כמעט לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהדלורית מתרככת מעט והרוטב מצטמצם מעט. אל התוכן מכניסים את ה-קרבס וממשיכים לצמצם כמעט עד ספיגתו, אפשר להגיש חם או קר. בתאבון