קרבצ'נקו:הכושר שלי השתפר לאתונה

קרבצ'נקו:הכושר שלי השתפר לאתונה ../images/Emo41.gif

קרבצ'נקו: הכושר שלי השתפר לקראת אתונה טניסאית השולחן האולימפית, מרינה קרבצ'נקו, שיחקה קצת מול הסיניות ומתפללת לא לפגוש אותן בשלבים המוקדמים באתונה יום שישי, 9 ביולי 2004, 11:35 מאת: עינבל מנור, חדשות נתניה טניסאית השולחן האולימפית, מרינה קרבצ'נקו שבה ביום שני לארץ לאחר מסע תחרויות בן שבועיים בארצות הברית וברזיל. את קרבצ'נקו ליווה במסע מאמנה האישי, איזי כהן. בין התחרויות ערכה קרבצ'נקו מחנה אימון בהשתתפות טניסאיות שולחן אירופאיות בכירות מרחבי העולם. קרבצ'נקו חזרה מעודדת: "הכושר שלי השתפר. התחרויות היו טובות מאוד והצלחתי לנצח יריבות בכירות ממני בדירוג. ההכנה הזו הייתה מצוינת עבורי והוסיפה לי ניסיון. לשחק עם הסיניות הטובות בעולם זו חוויה שעזרה לי להתכונן טוב יותר לאתונה". בעקבות ההצלחה בתחרויות צפויה קרבצ'נקו לשיפור קל בדירוג שעשוי לעזור לה לקבל הגרלה מעט נוחה יותר באתונה. עם זאת, היא מקווה שיהיה לה קצת מזל בהגרלת הבית המוקדם: "אני לא רוצה ליפול עם יריבות סיניות אלא עם כמה שיותר אירופאיות אחרת זה יהיה קשה מאוד". בסוף החודש תצא קרבצ'נקו למחנה אימון ברוסיה שיהווה עבורה הכנה אחרונה בהחלט לקראת המשחקים האולימפיים.

למעלה