קרב אלים ביותר

קרב אלים ביותר

אם אני לא טועה מדובר באגרוף בורמזי אבל אני לא סגור על זה ואשמח אם מישהו שמכיר את הסגנון יוכל לספק יותר מידע.
דומה לאגרוף התאילנדי רק שכאן אין כפפות וגם ראיתי כמה נסיונות לנגיחה שעברו חלק בלי שום התיחסות מצד השופט.

מה אתם חושבים על זה?
לדעתי מדובר ממש בקרב תרנגולים אנושי ולא בספורט..

קישור:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bR1NNSw1KDo

YardenBu

New member
רק אצלי זה מתפקשש אחרי חצי קרב?

הבדלי המשקל נראים מטורפים. חוצמזה, בחצי קרב שראיתי זה באמת נראה אקסטרה אלים. מוזר לי גם שהפנים של שניהם לא נפגעו (חתך).

daskaliano

New member
קרב בורמזי ואכן קשוח מאוד

הפנים שלהם לא נפגעו ולא נגרמו נוקאאוט ממכות האגרוף בגלל זוית המכות שלהם שנובעת מטכניקת המכה. שימו לב שהמכות באות וממש "מחליקות" באלכסון ולא יוצרות "קונקשן" עם המטרה (לסת וסנטר). המומחיות שלהם אינה בידיים מסתבר.

IamStalker

New member
מסתבר
חחחחח אתה מצחיק

הם נותנים מכות בלי באמת להתקרב למטרה, לכן כל מכה שנכסת כביכול היא מחליקה כי הם לא נכנסים עם המכה.

מכה אחת בידיים חסופות יכולה לסיים את הקרב, מי אם לא אתה יודעים את זה.

ציפיתי שתשים לב לזה שהם לא מתקדמים עם המכה פשוט נשארים במקום, שוב יכול להיות בגלל שהם מפחדים ממכה עם רגל אבל אחרי כמות של מכות כאלה הם היו אמורים לספור שיניים וחתיכות עצם.

daskaliano

New member
שים לב למסלול המכה הוא לא ישיר

גם ממרחק גדול מכה צריכה לפגוע בזוית של קרוב ל90 מעלות ולהעביר אימפקט לתוך המטרה. זו בדיוק הסיבה שהם לא סופרים שיניים ועצמות ידידי.
תסתכל על קרבות אגרוף עם ידיים חשופות וגם על מתאגרפים שידעו להכניס מכה כמו ג'ו לואיס ותראה מה מסלול הפגיעה של מכה. אף אחד לא מחזיק מכות נכונות בכמות כזו גם לא אנשים עם ראש בטון

IamStalker

New member
זה נכון בד"כ אחרי מכה אחת שנכנסת עם הגוף

בזווית נכונה בן אדם קורס.

mikipp

New member
החברה האלה לא פראיירים

אולי אין להם טכניקה בקלינץ' או על הקרקע אבל בעמידה הם קטלניים. יש להם גם אוויר לקרב ארוך מאוד.

למעלה