קרב הפרקים - עונה III - שלב III

קרב הפרקים - עונה III - שלב III

אבל קודם, תוצאות שלב II The Deliverer 4 - The Debt 8 - Gabrielle´s Hope 0 One Against an Army 4 - Maternal Instinct 9 (
) Sacrifice 7 - The Quill is Mightier 6 (וואו, זה צמוד!) Been there, Done That 13 - The King of Assasins 0 The Bitter Suite 8 - Fins Femmes and Gems 5 והמתמודדים לשלב III הם: Sacrifice - The Bitter Suite ושלישיה: The Debt - Maternal Instincs - Been There, Done that כן כן, הבחירה כמעט בלתי אפשרית, אבל חיונית! הבחירות שלי הם The Bitter Suite ו- The Debt -אלעד

מישהי17

New member
you just had to do this!

אוקיי הראשון היה יותר מדי קל וזה כמובן BITTER SUITE וזה לצערי היה קשה נורא אבל אני תומכת בך אלעד THE DEBT

Dafi the Mighty

New member
גרר, ארר! ../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שיצא The Quill Is Mightier! אני לא מאמינה...
ומול Sacrifice?! גרר... הבחירות שלי הן: The Bitter Suite Maternal Instincts

canimal

New member
בחירות בחירות

the bitter sweet been there done that כי הם האהובים עליי רק אל תכריח אותי לבחור מבינהם

shiri_b

New member
הבחירות שלי...

או קי ראשון זה The Bitter Suite ו... Maternal Instincs

xena 17

New member
זה קשה מידי ../images/Emo10.gif

טוב אבל אין ברירה אז... The Bitter Suite Maternal Instincs שני

*זינה*

New member
יופי אלעד, תהרוס לי את החג! ../images/Emo66.gif

סתאאאאאאם The Bitter Suit מן הסתם... Maternal Instincts שנה טובה! -זינה

Niff74

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo54.gif ../images/Emo46.gif

לכל מי שהעיפו את TQIM - אנחנו יודעים איפה אתם גרים
למרות מחאה רשמית שהוגשה לנציג הפורום, אני אמשיך בבחירות רק מכוח האינרציה. הבחירות שלי (מתוך השאריות הבהחלט לא מייצגות שהוצגו פה בפני) הן: 1. the Bitter Suite 2. Been there done that - למרות ש-Maternal Instincts הוא אחד הפרקים החזקים של הסדרה. אבל לא יכול להתחרות מבחינתי בקומדיה מס´ 2 של העונה. כן, כן, אני אומר זאת שוב. TQIM - פרק מוש-לם.

ענבר1

New member
../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo19.gif

אתם ממש אכזרים1 . the Bitter Suiteאין צורך להוסיף 2. Been there done that -פרק פשוט הורס אני לא מאמינה שהעפתי את Maternal Instincts חוצמזה איך ויתרתם על TQIM????

msharon

New member
הבחירות שלי הן

Sacrifice כי אני לא אוהבת פרקים מוזיקלים וכמובן: Been There, Done that

gab-re-el

New member
../images/Emo11.gif

הפרקים שבחרתי (למרות הקושי בבחירה ) הם: The Bitter Suite פשוט נהדר ו: Been There, Done that קומדיה מוצלחת.

למעלה