בפשטות - הבחירות שלי. ../images/Emo54.gif
למען האמת, זה היה די קל... הרבה יותר מהשלב הקודם, לפחות... כמובן שאיבדנו מהשלב הקודם כמה מכוחותינו הטובים, אבל מה לעשות, ככה זה בחיים... אז ככה... 1. Livia - שני הפרקים משובחים, אבל סצינת הדו-קרב זינה-ליביה מדהימה - אחת הטובות מאז קרב הסולמות נגד קליסטו אם לא הטובה שבהן. ועוד כמה הפתעות נעימות, ואנשים (?) שמוכיחים שהם מסוגלים להשאר נאמנים לאיזה עשר שנים לפחות... <wink> 2. Motherhood - אין אפילו התלבטות. Fallen פשוט לא טוב כמוהו. בניסוח פשטני משהו, מיתולוגיה יוונית זה יופי, מיתולוגיה נוצרית זה פויה. טוב, נו... פרק דרמטי סוחף, אם כי מעצבן לפרקים, עם סצינה אחת מופלאה (זו שלפני האחרונה). ואני מצטערת מאוד, אבל עכבישים... נו באמת...
3. AUS - עם התלבטות קלה הפעם, מכיוון ששני הפרקים מעולים. אבל רק קלה. למה? ממספר סיבות. קודם כל, בגלל ההערה הפרובוקטיבית והמיותרת של אלעד. זו כבר סיבה מספיק טובה בשבילי להצביע לפרק. לא שהדבר הכי יפה בעולם זה זינה וארס על ספה. לא ממש מעניין אותי איפה הם נמצאים, למען האמת. כל זמן שזה כמו שאמרת - זינה
על ארס וספה. שניה... זה מה שאמרת לא? לא משנה. בכל מקרה, פרק מצויין. ו-GFC? פרק לא רע בכלל. די תמוה עלילתית לפרקים והרק קצת מקלקל לי את השמחה, אבל הסצינה בטרטרוס הפכה מבחינתי את הכל וטרפה את כל הקלפים. העולם השתנה אחריה. ושון קונרי? נו... אחד זה די והותר בשבילי. 4. Punch Lines - בשביל הרצף היפה של הקטעים הקומיים עם ההסברים לגבי כל אחד מהם. ולקרימוס - האל של כולנו... 5. שיהיה... אנטוני וקליאו it is... עד כאן להיום.