קרב הפרקים - שלב II

קרב הפרקים - שלב II

התקלות הטכניות נפתרו, והשלב השני של קרב הפרקים עלה לרשת לאתר הפורום! יאלה, לכו לראות
-אלעד

*זינה*

New member
הבחירות שלי ../images/Emo13.gif

Eve הקטע של הזכרונות מהיותה תינוקת, לדעתי זה עשה את הפרק. Fallen Angel לדעתי זה הפרק הכי יפה בעונה. Amphipolis Under Siege כי זינה קיבלה בחזרה את התלבושת הקבועה שלה... Looking Death In The Eye Animal Attraction פרק חשוב, כי בו זינה גילתה שהיא הרה עם איבי. וזהו... -זינה

ענבר1

New member
שלי../images/Emo68.gif

Eve Fallen Angels Amphipolis Under Siege-בחירה קשה Looking Death in the Eye -
Punch Lines-בגלל שלא אהבתי את הפרק שמולו

שלומית1

New member
הבחירות שלי../images/Emo98.gif

1. Eve 2. Fallen Angels 3. Amphipolis Under Siege 4. Looking Death in the Eye 5. Animal Attraction

Dafi the Mighty

New member
הבחירות שלי...

לא היה פשוט, לא היה פשוט. Livia- דבר ראשון, אני אוהבת את הפרק הזה. דבר שני, הפרק שמתמודד מולו הוא לא אחד הפרקים האהובים עליי כי הוא... הממ... קשה כזה... ג´וקסר מת... בקשר ל"ליוויה", אני גם חולה על הקטע שזינה יוצאת מהקרח ו... עוד כמה קטעים נחמדים מהפרק... Motherhood- פרק מדהים ואני לא כזאת מעריצה של פולן אנג´ל וכל הקטע של הגן עדן וגיהנום. אני אהבתי את זה כשהכל היה מיתולוגיה... טרטרוס... כיף. Amphipolis under Siege- עד כמה שאני אוהבת את הפרק שמתמודד מולו (ואני אוהבת את הפרק שמתמודד מולו), אמפיפוליס תחת מצור... אהה... אלילי.
Looking Death in the Eye- הפרק שמתמודד מולו... הממ... הממ. והפרק עצמו, אחד הפרקים הכי טובים בעונה החמישית (לדעתי). מדהים. הממ... ההתלבטות הכי קשה שלי. כי סה"כ אני אוהבת את שני הפרקים האלה באותה המידה... יש את אמריס בפרק אחד... בפרק השני יש את דייטי... הממ... הממ... Punch Lines. וזה הכל להפעם.

shiri_b

New member
הבחירות שלי

Livia לא הכי אהבתי את איב..... Fallen Angels God Fearing Child Looking Death in the Eye עכשיו.... פה יש בעיה מצד אחד יש את הפרצוף שזינה עשתה שהיא החזיקה את הדובי ומצד שני יש את זינה שחוטפת עוגה בפרצוץ וגבריאל מכווצת.... אוווווווף אני לא בוחרת פה...... אני נמנעת.

הבחירות שלי

Livia - כי איב היתה הרבה יותר מענינת בתור ליביה וכל הגאולה המהירה שלה והפניה של זינה לאיליי לעזרה ממש לא נראו לי מתאימים לשאר הסדרה. Motherhood - מעולם לא אהבתי את Fallen Angel. זה ממש רע מצד המחשב! ממש רע! אבל אם אני מוכרחה, אז God Fearing Child. אני אוהבת את המורכבות התמטית שלו. Looking Death in the Eye - גם פרק מצוין וגם Lifeblood הוא לא משהו. Punch Lines - שניהם די פרווה, אבל Punch Lines יותר מצחיק ויש את דייטי בתפקיד פרויד (ואין את אמריס, שזה פלוס רציני). Antony and Cleopetra כי אלעד אמר

אלעד אמר?

המחשב אמר
בכל מקרה, הנה הבחירות שלי: Eve, פשוט כי.... כי............... הסוף!!!!!!!!!! אואה! לא, זה לא קורה! EVIL!!!! EVIL!!!! ארורים המחשבים באשר הם! ארורה הרנדומיזציה! ארורה משפחת מרפי לדורותיה! מה זה? איך אפשר לבחור לכל הרוחות? ארר..... נו טוב, Fallen Angel, בגלל שהפרק הזה שינה לי את החיים. אמנם לא בצורה רצינית, הוא לא החזיר אותי בתשובה או משהו. לא! אתם לא תהרגו לי את God Fearing Child! עם כל הכבוד ל- Amphipolis, יש דברים יותר יפים בעולם הזה מאראס וזינה על ספה! כמובן ש- Looking Death in the Eye Animal Attraction, לא זוכר למה

Dafi the Mighty

New member
אלעד...

אישית... נפגעתי מזה שאמרת שיש דברים יותר יפים בעולם מארס וזינה על הספה.
א. יש לי מחלוקות איתך בנושא...
ב. זה לא כל מה שיש בפרק הזה, למרות שזאת אכן אחת הנקודות המעניינות... אני משוכנעת שלא עניינו את כולם... אבל... חלק...

מזה? באמת...

התכוונתי בגלל שזה הסמל של הפרק (או לפחות מה שעולה לי בראש לשמע שמו, וככה בד"כ אני מקטלג תוכן של פרקים, לפי התמונה הראשונה שעולה לי בראש לשמע שם הפרק)

THANATOS

New member
כמובן!

בוודאי שיש דברים יפים יותר מאראס וזינה על הספה... אני וזינה על הספה (או במקומות אחרים המתקבלים על הדעת)... אבל בואו נעזוב שניה את הליבידו שלי ונתרכז בבחירות שלי: 1) EVE-האם זינה תהרוג את בתה או לא? המתח עושה לי את זה. 2) MOTHERHOOD-אהבת אם... פשוט נפלא... במיוחד כשאמא מרביצה לאלים. 3) AMPHIPOLIS...- זינה על הספה... המממ... 4) LOOKING DEATH...- מוות הוא הפטיש שלי, אפילו שהם טעו בשם... ובמין. 5) PUNCH LINES- צחוק זה בריא! טוב חבר´ה, אני מצפה בינתיים ל02/02/02 ועד אז אתם הקשר שלי לעולם של זינה. DON´T GO AWAY! (_______MORT

Niff74

New member
בפשטות - הבחירות שלי. ../images/Emo54.gif

למען האמת, זה היה די קל... הרבה יותר מהשלב הקודם, לפחות... כמובן שאיבדנו מהשלב הקודם כמה מכוחותינו הטובים, אבל מה לעשות, ככה זה בחיים... אז ככה... 1. Livia - שני הפרקים משובחים, אבל סצינת הדו-קרב זינה-ליביה מדהימה - אחת הטובות מאז קרב הסולמות נגד קליסטו אם לא הטובה שבהן. ועוד כמה הפתעות נעימות, ואנשים (?) שמוכיחים שהם מסוגלים להשאר נאמנים לאיזה עשר שנים לפחות... <wink> 2. Motherhood - אין אפילו התלבטות. Fallen פשוט לא טוב כמוהו. בניסוח פשטני משהו, מיתולוגיה יוונית זה יופי, מיתולוגיה נוצרית זה פויה. טוב, נו... פרק דרמטי סוחף, אם כי מעצבן לפרקים, עם סצינה אחת מופלאה (זו שלפני האחרונה). ואני מצטערת מאוד, אבל עכבישים... נו באמת...
3. AUS - עם התלבטות קלה הפעם, מכיוון ששני הפרקים מעולים. אבל רק קלה. למה? ממספר סיבות. קודם כל, בגלל ההערה הפרובוקטיבית והמיותרת של אלעד. זו כבר סיבה מספיק טובה בשבילי להצביע לפרק. לא שהדבר הכי יפה בעולם זה זינה וארס על ספה. לא ממש מעניין אותי איפה הם נמצאים, למען האמת. כל זמן שזה כמו שאמרת - זינה על ארס וספה. שניה... זה מה שאמרת לא? לא משנה. בכל מקרה, פרק מצויין. ו-GFC? פרק לא רע בכלל. די תמוה עלילתית לפרקים והרק קצת מקלקל לי את השמחה, אבל הסצינה בטרטרוס הפכה מבחינתי את הכל וטרפה את כל הקלפים. העולם השתנה אחריה. ושון קונרי? נו... אחד זה די והותר בשבילי. 4. Punch Lines - בשביל הרצף היפה של הקטעים הקומיים עם ההסברים לגבי כל אחד מהם. ולקרימוס - האל של כולנו... 5. שיהיה... אנטוני וקליאו it is... עד כאן להיום.

niv_204

New member
הבחירות שלי

Livia Motherhood Amphipolis Under Siege Looking Death in the Eye Punch Lines

הבחירות שלי -

Eve - כי כל פעם שאני רואה את הקטע של הנס שאיליי עושה או איך שלא קוראים לזה, אני מתחילה לבכות... זה כל כך יפה!!! מצד שני, יש לי את זינה, בבגד הכי יפה בערך בעונה החמישית... וואי, המייק אפ... אבל, אני לוקחת את איב... יותר מרגש אותי... Motherhood - בגלל המון דברים... ותאמינו או לא - אבל FA לא עושה לי את זה... כאילו - גודי גודי קאליסטו מעצבנת אותי נורא שם... God Fearing Child - כי זה פרק מדהים, וקווין גם נורא יפה שם (סורבו למען השם!) ודבר שני... לא אוהבת את AUS כי הוא נורא נורא מעצבן... כן, שיפרים שכמותכם, גם בגלל הספה... בעעעע!!! Looking Death in the Eye - אוי, איזה פרק! עם כל האהבה שלי לסלמה בלייר ולאמזונות הנחמדות, תעשו לי טובה! זה פרק דיי עלוב! והוא היה עוד אמור להתחיל שושלת טאפרטית חדשה... למרות שדניאל מקסימה שם, אין דבר שיכול להתעלות על הפרק התחמני הקטן והתוכנית המעולה וההבנה של זינה... כאילו, בפעם הראשונה שראיתי את זה, לא הבנתי כלום... אבל זה פשוט פרק מדהים! פשוט יש בו משהו... אוי, זה כל כך יפה... אוי אוי אוי... שני פרקים שאני אוהבת כל כך!!! כאילו, הקטע של why aren´t you a moochi koochi כל האלה שהיא עושה!!! לראות את זה ביום שבת זה היה נפלא!!! זה עשה פלאשים כאלה! אבל... מצד שני... ארגו מכווצת, גבריאל קטנטונה, הסיפור של ג´וקסר... אוי!!! זה קשה!!!! אבל... בסופו של דבר, הקומדיה שיותר אהבתי תנצח - Punchlines ו-Anthony & Cleopatra כמובן... גם פרק יוצא מן הכלל...

xena 17

New member
הבחירות שלי הם:

Eve-בגלל הסוף המרגש...
Motherhood-פרק יפה לדעתי ואיך אפשר בלי הסצינה שבה זינה עומדת בגשם ומצד אחד יש את איב ומצד שני יש את גבריאל..... God Fearing Child - בחירה די קשה אבל הלידה של איב יותר חשובה Looking Death in the Eye - אחד מבין הפרקים הכי יפים של העונה Animal Attraction-פרק נחמד
וזהו לעכשיו... שני

*neta*

New member
הבחירות שלי

Livia Fallen Angels Amphipolis Under Siege Looking Death in the Eye Animal Attraction (
רק עוד 19 ימים
. . . )

ares chosen

New member
היייייי!!!

נכון שזה לוקח לי המון זמן כרגיל.... אבל המחשב עשה לי בעיות.....אפשר עדיין?? אם לא אז לא נורא נשתתף אח"כ... :) בכל מקרה אם עדיין אפשר אז: Livia Motherhood Amphipolis Under Siege Looking Death in the eye Animal Attraction אני מקווה שזה יצליח...:) שרון

למעלה