קרב ירושה

tommy walker

New member
קרב ירושה

כידוע לכולנו (וידוע לכולנו כי זה פורסם בכל מהדורות החדשות ובגיא פינס) מנהלת הפורום היקרה שלנו, סתיו מישר, נוסעת בקרוב ליורק החדשה כדי ללמוד שם את רזי המשחק. לא שאלתי אותה עדיין באופן אישי והחלטתי בכל אופן להעלות את הנושא באופן פומבי. קודם כל היא צריכה להחליט אם היא עדיין תנהל את הפורום גם ממקום מושבה בגולה. טכנית זה אפשרי אם יש מספיק זמן וכו' או גישה למחשב/ אינטרנט. במידה וכן אז אין מקום לדיון. במידה והיא תחליט שבכלל לא יהיה לה זמן לעסוק בדברים כאלה מרוב שהיא תקריב את עולמה למען האמנות אז צריך להחליט מי ימלא את מקומה. אני חס וחלילה לא מציע את עצמי אלא פשוט מעלה את הנושא. אבל קודם כל סתיו צריכה להגיב כדי לדעת מה קורה בעניין.

netmaster1

New member
בעוד שאני לא רוצה לרוץ לתפקיד המכובד

אם הוא בכלל יתפנה כמו שאמרת, אני רוצה להציע מועמדות לקבלת תואר אצולה בפורום, ואני חושב שיש כאן עוד כמה שראויים לזה ראיתי את זה בכמה פורומים אחרים כאן, שהגרעין הקשה של הפורום(טוב.. שזה די כולנו) אז הכינוי שלו הופך להיות אדום, ואז יודעים שזה אדם שמבין עניין וחי את הקהילה. לשיקולכם:)

Hippie Jeannie

New member
כבר ממהרים לקבור אותי? ../images/Emo6.gif

חשבתי על זה כבר... אני כן רוצה להישאר מנהלת (ג'יזס, אני עושה את זה כבר קרוב לשש שנים) אבל סביר להניח שמבחינת זמנים זה יהיה קשה. על כן חשבתי להכניס מנהל משנה שיעזור לי לעמוד ב"נטל". ומי שרוצה מוזמן להגיש מועמדות...
וטל - איך אני צובעת אנשים בצבעים נחמדים?

netmaster1

New member
אמור להיות לך באופציות של המנהלים

לא יודע בדיוק איך...

למעלה