קרב מעניין צפוי

וואו. משהו ששווה לחכות לו

תודה על הלינק. אולי לא המתאגרפים הכי מלהיבים שיש אבל עם כזאת שנאה וכשהדברים כל כך אישיים ביניהם - הולך להיות פיצוץ!

daskaliano

New member
דיויד היי מתאגרף יפה מאוד לדעתי

הלוואי ויצליח לערער את ההגמוניה של האחים קליצ'קו זה יפתח את הקטגוריה ויהיה קצת יותר מעניין ממה שיש עד כה. בכל אופן דיויזית המשקל הסופר כבד לא מלהיבה כמו שאמרת לצערי.

ETZ301

New member
קרב שזוכה לסיקור תקשורתי מאד מאד רציני.

אחרי סאגה ארוכה בין HBO ו-K2 (חברת הפרומושן של האחים קליצ'קו). HBO לקחו את השידור של הקרב בין קליצ'קו להיי. היי מתאגרף מוכשר ובהחלט יותר מעניין מקליצ'קו, אבל קליצ'קו מביא אתו ניסיון יותר עשיר בדיוויזיה המובילה ונתונים פיזיים של רובוטריק.

ETZ301

New member
אני מאמין שלהיי יש סיכוי לקחת UD,

או אפילו לשלוח את ולדימיר לנוקאוט. והייתי מהמר עליו. יש כמה פרמטרים שהם לטובת ולדימיר, ולדימיר מעולה שניצול הפרשי גובה לטובתו, ג'אב-ג'אב ותפיסה לקלינצ' כשהטווח מצטמק, אני רוא לפעמים סרטונים מהאימונים שלו... הוא בכושר פשוט מטורף, מזכיר לי את רוקי 4 משהו. וכמובן שיש את נושא השיפוט הביתי. וכשהגרמנים שופטים קרב בין גיבור מקומי (וולדימיר הוא בהחלט כזה) לבין בריטי, זה הולך להיות קרקס אחד גדול. אני מאמין ששופט הזירה יאפשר לוולדימיר לשחק את המשחק שלו ללא הפרעות מיוחדות: תפיסת מרפקים, חיבוקים ולנטרל את היי לגמרי בקרב מבפנים. לכן הסיכוי של היי הוא רק בשלב סגירת הטווח, שם טמונה ההזדמנות שלו. העניין הוא שלדעתי היי יודע לנצל את הנקודות האלה היטב, הוא עשה את זה נהדר נגד וולויב, ועשה את זה מעולה נגד רואיז. הבחור מהיר, אגרסיבי, חזק ומתאגרף שוט מעולה. אני חושב שהוא קונטנדר מעולה וולדימיר לא היה בזירה עם כאלה. מה אתה חושב?

daskaliano

New member
tאני חושב שהניסיון של ולדימיר יכול לנצח

את המהירות הנעורים והאגרסיביות של דיויד היי. איני יודע אם דיויד יהיה מספיק מנוסה לא להגרר למשחק של ולדימיר. הסיכויים הם 50:50 אני רוצה לדיויד היי יקח אבל מהמר על ולדימיר.

ETZ301

New member
אילו היה מדובר באח הגדול, ויטאלי.

הייתי מהמר על ויטאלי, כי אצלו מעבר לניסיון מדובר גם על אופי מאד מאד חזק וסנטר מפלדה. ולדימיר גם מעולה אבל הוא נראה לי קצת לחוץ ולא יציב פסיכולוגית, בכל הקרבות שלו כשקצת הלחיצו אותו לפינה הוא ישר נראה אבוד, לחוץ מחפש את עצמו.

daskaliano

New member
אני מבין אבל אם הוא כזה שלא יהיה שם !!

אני חושב שיש לשני האחים אגרוף מאוד יעיל ולא יפה, איך אמרת רוקי 4 או יותר נכון דרגו ? חח... אני חושב שגם מר דיויד היי מעבר להיותו פה גדול לא התמודד מול יריבים ברמה של האחים האוקראינים ומודה שהייתי רוצה לראות אותו מנצח אבל אני לא יודע איך הוא יעבור את הג'אב של ולדימיר ואל תשכח שלא מדובר בג'ון רואיז הבכיין ולא בואלוייב עם כל הכבוד למימדים שלו... אבל כמו שאמרתי 50:50

ETZ301

New member
עכשיו קראתי ראיון עם אדם בות, המאמן של היי.

לדעתו זו טעות להתרכז בג'אב של ולדימיר ולעבור אותו או להתחמק. ולדימיר פשוט וריטואוז עם הג'אב שלו, הוא עבד עם הג'אב בתור חובבן ובתור מקצוען, מה גם ששני האנשים שכן שלחו את ולדימיר לנוקאוט כלל לא ניסו להתחמק או לעבור את הג'אב. לדעתו של אדם, המפתח לולדימיר טמון בהתקפות אגרסיביות וממושכות, דהיינו להלחיץ אותו לפינה ולגרום לו לקחת סיכונים.

daskaliano

New member
כל מה שהמאמן אומר נכון לגמרי

אם דיויד היי רוצה לנצח הוא חייב ללחוץ ולנצל את המהירות שלו ולגרום לולדימיר להוציא מכות כי רק כך הוא יוכל לפגוע בולדימיר. אי אפשר לפגוע במתאגרף כמו ולדימיר קליצ'קו בלי לתקוף או לגרופ לו להוציא מכות מה שנקרא counter the counter. ולדימיר אוהב לתסכל את היריבים על ידי הג'אב והימין הישרה שלו כשהוא "מריח" את המרחק נכון ופוגע בהם בדרכם פנימה. נגד בחור כזה מה שדיויד היי צריך לעשות זה או ללכת ראשון ולהיות מהיר יותר מהתגובה של ולדימיר ולפגוע בו לפני שהוא יחבק אותו, או אפשרות נוספת והיא לבצע פיינטים כדי שולדימיר יתקוף בתגובה ועל התקפות התגובה לבנות התקפות נגד. מה שדיויד היי לא יודע ולא אנחנו זה שאם ולדימיר קליצ'קו יחליט שהוא היוזם והוא זה שיחליט ללחוץ מה יהיה וזה בהחלט אפשרי. בקיצור יהיה קשה לשניהם ומי שיהיה טכני ויעיל יותר ינצח.

ETZ301

New member
קישור לראיון המלא.

פשוט כיף ומעניין לקרוא. מקצועי, מפרגן... דבר נוסף שבות מחדד בראיון זה את החיבור המושלם בין קליצ'קו לסטיוארד, שמצליח למקסם את יתרון הגובה כמו שעשה בעבר עם מתאגרפים נוספים גבוהים במיוחד: הרנס ולנוקס לואיס.

למעלה