קרב שהייתי שמח לראות

yair_bar

New member
מנהל
קרב שהייתי שמח לראות

עובר בדיוק על רשימת ה P4P של שרדוג ולא בטוח אם מקומו של דן הנדרסון ראוי במיקום כל כך גבוה. משם ממשיך לדירוג לפי משקלים ורואה שהם שמו את הנדרסון שני אחרי ג'ונס. פתאום עולה לי חשק בלתי מוסבר לראות את רשאד נגד הנדרסון. האמת, גם מאצ'ידה נגד הנדרסון הייתי שמח לראות יאללה, לא מדבר על "קרב חלומות", תכתבו סתם קרבות שבא לכם לראות בקרוב

udi102

New member
ראמפייג'- שוגון רימאץ ...

לשוגון אין סיכוי הפעם ראמפייג' מוריד אותו ....

bret24

New member
שוגאן יגמור אותו יותר מהר מהקרב הראשון

ועם כל האהבה שלי לרמפייג' אני חושב שגם ביידר ינצח אותו וגם קינג מו במקרה שיפגשו.

bret24

New member
אוברים נגד JDS כמובן...

והייתי שמח לראות את פידור ושוגאן נוקמים בהנדרסון, אני בטוח שבקרב חוזר אין לו כמעט סיכוי נגד שניהם.

Ori L88

New member
שוגאן-רמפייג' 2 כבר מחכה 5 שנים לזה.

ומשום מה הUFC מוותרים על זה פעם אחר פעם. גם רמפייג'-קויין מו ישמח אותי. אוברים-JDS זה טריויאלי לא נראה לי שיש אדם בעולם שלא רוצה לראות את זה(גם שונאי אוברים). ניק דיאז-קונדיט ניק דיאז-אנדרסון סילבה בשביל הצחוקים לראות מי עושה יותר TAUNTS בסיבוב.

izr

New member
ניק דיאז - פיץ. כי הוא היחיד שיאנוס אותו (את

דיאז). GSP אולי ינצח אבל בקרב טקטי משעמם. אני רוצה משהו שיאנוס את הערס הזה ופיץ is the man למשימה כזו.

yair_bar

New member
מנהל
על מה אתה מדבר?!?

דיאז עושה ממנו מלוואח עם רסק, טינה וביצה קשה. מגלגל טוב-טוב ועוטף בנייר כסף

izr

New member
אני לא נביא ואני מהמר שגם אתה לא.בתחום הקולינ

הקולינארי, לעומת זאת, אתה מראה ניצוצות. אם יש משהו שיכול לעשות זאת, זה פיץ. אם גם הוא לא, הדבר יהווה פגיעה קשה באמונה שלי- בעולם שבו הטובים מנצחים והרעים חוטפים מכות. עכשיו לגבי הצעת ההגשה שלך- איך בדיוק דיאז יישם את המתכון- הרי פיץ לא יעמוד איתו וגם במעט שכן יש לו סנטר לא רע/רעה. מה שיקרה הוא שפיץ יוריד אותו מיד לקרקע, ימנע מהכנעות ע"י הBJJ ההגנתי המעולה שלו ויטחן אותו ב-GNP מתיש.

yair_bar

New member
מנהל
פיץ' לא יכול לא רק מבחינה תיאורטית

לא נראה לי שהוא הצליח להרביץ למישהו בשנים האחרונות. הוא יורד ישר לקרקע

closus2002

New member
סנטר רע. ודיאז יעצב לו את הפנים מחדש.

ואגב, גם אני לא סובל את הוואחש הזה. והלוואי שמישהו ילמד את האנאלפבית הזה קצת נימוסים

iratherdie

New member
lol

אולי אם זה היה קרב של 3 סיבובים... בקרב של 5 לא משנה כמה הוא ישכב עליו מתישהו הוא ירדים את עצמו מרוב שעמום ואז דיאז יקח לו יד או יעשה לו פדיקור פנים. הכי אהבתי בהודעה שלך את "GSP אולי ינצח אבל בקרב טקטי משעמם. אני רוצה משהו שיאנוס את הערס הזה ופיץ is the man למשימה כזו." wtf dude? פיץ' הלוחם הכי משעמם בעולם. ג'יאספי מתקרב אליו בצעדי ענק נכון, אבל מה אתה מנסה לייצר אשליה כאילו יש לפיץ' איזה גראונד אנד פאונד אכזרי. תביא newcomer לUFC וספק אם פיץ' יסיים אותו.

izr

New member
א. לפי ההודעה שלך אתה משוחד ולא יכול לחוות דע

דעה אובייקטיבית לגבי פיץ. ב. לא אמרתי שהקרב יהיה מרהיב (בסטנדרטים רגילים). מה שכן אמרתי זה, שגם אם GSP ינצח הוא יעשה זאת באופן טקטי סטייל הקרב נגד שילדס בו הוא הרויח נקודות בלי לגרום נזק. פיץ לעומת זאת לא יפחד להוריד את דיאז לקרקע ושם יטחן אותו (דרך אגב מי אמר שזה יהיה קרב של 5 סיבובים), אני לא צריך שהוא יסיים ב-TKO העיקר שיתיש אותו ושהפרצוף של דיאז יהיה מנופח בסוף הקרב.

iratherdie

New member
מי אמר שג'ורג' לא יוריד את דיאז לקרקע?

נראה לך יש לו ביצים לעמוד איתו? מה אתה מבלבל ת'מוח.. ואם יהיה קרב ביניהם הוא יהיה 5 סיבובים תהיה בטוח. לא נראה לי דיאז פיץ' לא שווה מיין איבנט... כמובן לא בגלל פיץ'.

izr

New member
GSP יעשה מה שיראה לו (=לגקסון) פחות מסוכן.

סגנון התגובות שלך לא עושות חשק להמשיך לענות, כך שאתה יכול להמשיך בדיון עם עצמך.

greenstar

New member
אוברים- דוס סנטוס

לא מקורי מדי אבל מילא... גם אנדרסון סילבה מול דוס סנטוס יכול להיות נחמד אבל לא ריאלי

למעלה