קרב (3)

נזק לרכוש פרטי

שלום רציתי לדעת מה קורה אם מישהו שלא אכפת לו מרכושם של אחרים לוקח לי בכח את הקשת שלי ושובר אותה. מה קורה אז ? ומה אני עושה ?

באלרוג

New member
האם מותר?

העם מותר לי להביא כלי נשק מרופד שאורך הניצב שלו הוא 20 ס"מ ואורך הלהב הוא 80 ס"מ? ועוד שאלה, אני נלחם כבר הרבה זמן עם שתי חרבות העם מותר לי להילחם כך גם במשחק?

flipmode

New member
הגבלות נשק ו"התעלפת"

האם אחרי שעילפתי מישהו יש לי הזכות להרוג אותו ? פשוט לעלף אדם ואז לתקוף אותו עם אחד הנשקים שלי ? אגב נשקים, האם אלף יכול להשתמש בשתי פגיונות למשל ? מה הם ההגבלות לכל גזע ? האם אני יכול לסחוב כמה חפצים ונשקים שאני יכול או יש הגבלה לגבי הכמות שאני לוקח איתי ? שוב תודה

חוקי קרב - 0 נקודות

לאחר שהגעתי ל0 נקודות, מה עלי לעשות? להישכב כמו מת?, להפסיק להילחם?, לזוז הצידה?

Zigmar

New member
Not much to do

Hi! Most of the people do prepare all things for the LRPG games by themself, so I dont think there will be much people who wouldn´t respect other people´s work. On the other hand there is a "L" in LRPG :) This means "live" and becaouse it is "live" you should no be surprised that the sword may be broken, your costume got dirty or you stinged by mosquito :)

אורכי נשקים

כלי נשק במשחק מתחלקים פעמיים לשניים: חלוקה ראשונה - ---דמות על תקן לוחם בקבוצה ---דמות שאינה על תקן לוחם בקבוצה. לכל קבוצה תקן של לוחמים. כל קפטין של קבוצה מיודע בכמה ´לוחמים´ יכולה להחזיק קבוצתו (בד"כ כשליש מהקבוצה). דמות שאינה בתקן לוחם, יכולה להחזיק כל נשק שהוא, שארכו הכולל אינו עולה על 80 ס"מ, או בכלי הטלת קליעים(קשת, צולבת, טו-טו), בעוד שדמויות לוחמות יכולות לעבור את מחסום ה-80 ס"מ. חלוקה שנייה (ללא קשר לחלוקה הראשונה) ---שחקן שנלחם מקצועי ---שחקן שאינו נלחם מקצועי. הבהרה: מקצועיותו של שחקן אינה בהכרח יכלתו לפגוע באוייב מבלי להיפגע, אלא יכלתו להיות שחקן בטוח בקרב. יכול להיות שיהיה בטוח להלחם מול שחקן מסויים (ועל כן הוא מוגדר מקצועי), אך יכלתו בקרב מועטה. שחקנים שנלחמים בצורה מקצועית יכולים לשאת נשקים מעץ (שאורכם בהתאם לתקן הלחימה אותו הם ממלאים). טבעי שכל הלוחמים המקצועיים שיקבלו נשקים מעץ ימוקמו על תקן לוחם (ולכן יקבלו נשקים ארוכים מ-80- ס"מ), אך הדבר אינו בהכרח (ואז, יקבלו נשקים מעץ, שארכם קטן או שווה ל80 ס"מ).

האופל מתקרב!!!

כל מה שציינת - אפשרי. רק קח בחשבון, שכבר סומנת על ידי השר האפל. (למי שפספס, המשחק כבר רץ בפועל שבוע).

Umrug

New member
Hi, Zigmar

... your finger broken, hand twisted, ear cut off, body torn apart...

Zigmar

New member
exactly

Yep, you got it!

מה לעשות?

כן אבל מה קורה כאשר באמת משהו לוקאת הנשק ושובר אותו מה אני עושה אז?????????

בדיוק אותה תשובה כמו

בדיוק אותה תשובה כמו לשאלה: אם משהו נלחם איתי בקרב, ומרמה? או לשאלה: אם הפעלתי על משהו רעל והוא לא מת? זו ממש לא המנטליות של השחקנים. כל העניין הזה עם הלחימה, ועם ה-Role-Play, הכל עניין של כבוד, של יושר ושל אמינות. האנשים ששיטת המשחק הזו צמחה בתוכם הם אנשים, ששיטת המשחק מייחדת אותם, ומאפשרת להם להיות מיוחדים, תרבותיים, מכובדים בצורה המזרח ארופאית המיוחדת שלהם (ולא הפוליטיקלי קורקט מזרח-תיכונית המצוייה), ולכן הם ישמרו על תרבות הכללים וההגינות המכבדת אותם (כי לצערי, התרבות בארץ מזלזלת בהם ומכופפת אותם). ולכל הישראלים, אם מי מיכם מתכונן להתנהג ככה - עדיף שלא יגיע! חכמולוגים - החוצה!

Umrug

New member
and some more

Let me please translate the question: whether is there any protection from the masters or some officials in such a case? Or should a player go stright to the court if he is really hurt (I mean mentally) ? I know perfectly well that in usual game the answer would be "no" , but who knows you... if you have MAGAV .... you can hire a lawyer
... o

למעלה