לא ברור למה כוונתך ב"אישור קרדיולוג". להלן סיפורי שיסביר
ב-2003 נדרשתי לראשונה לבדיקת ארגומטריה לצורך ביטוח. הלכתי למכון נחשב ביותר, עדיין אילצו אותי להבדק בריצה ולא ברכיבה, למרות שהסברתי שאני רוכב ואפילו ללכת בקושי הולך, ה"רופאה" החליטה שאיני כשיר בגלל... דופק מנוחה נמוך מדי לדעתה! ודרשה שאפנה לקרדיולוג. הקרדיולוג גם לא הצטיין במיוחד בבדיקה, אבל בעיקר זרק אותי מכל המדרגות כי אני מבזבז את זמנו, זמני וזמנם של חולים אמיתיים - דופק מנוחה נמוך רק מעיד על כושר גבוה, ואין שום סיבה להניח שרק ספורטאים "מקצועיים" עוסקים מספיק בספורט בכדי לפתח תכונה כזו.
ב-2004 נדרשתי שוב לאישור כזה והלכתי לאותו מכון, הפעם באורח פלא נמצא האישור, רק מפני שלמכון היה אינטרס ולא אפרט.
אצל יוני ירום ראיתי לראשונה בדיקה מקצועית ממש על טריינר, אצלו התקרבתי לדופק מירבי, ואצלו נבדק גם סף חומצת חלב, עוד בתקופה שעבד ב"מאוחדת ספורט" ולפני עידן "מדיקס". ראיתי גם אחרים מאז, ועדיין הוא נותן את הבדיקה המקצועית ביותר. שלא לדבר על כך שקיבלתי ממנו גם ייעוץ וסיוע מקצועי - כולל הפניה למומחים ספציפיים - במקרים אחרים של פציעות ספורט לא קשורות.
לא ברור למה כוונתך ב"אישור קרדיולוג". למיטב ידיעתי והבנתי, הן לענין חוק הספורט והן לכל ענין אחר, המונח הרלוונטי הוא ארגומטריה, וכפי שתבין מהסברי, יוני עושה זאת טוב יותר מכל אחד אחר שנתקלתי בו עד כה.