קרדיטים, יושרה ואמינות

קרדיטים, יושרה ואמינות

בזמן האחרון הייתי בקשר עם כמה חברות לבניית אתרים.

לפחות שלוש מהן, טוענות שהן בנו את האתר של הטכניון. אני משער שלפחות שתיים מהן משקרות, ובהתיחס לעובדה שבקוד של אתר הבית של הטכניון יש קרדיט לחברה אחרת, ככל הנראה שלושתם).

למה? והאם מישהו יודע מי באמת בנה לטכניון את האתר? (אולי אפילו סטודנט כלשהו שהעתיק בשוגג את הקרדיט יחד עם קטע קוד)?

FreeSoft

New member
איפה ראית קרדיט?

אגב, רק בדף הבית יש 17 שגיאות נגישות ונכון שמבחינה משפטית זה באחריות הבעלים והמפעיל אבל לבונים אין יותר מדי במה להתגאות בהקשר זה מה גם שכל השגיאות קשורות לבניה ולא לדברים כמו alt חסר שיכול להיווצר ממזין התכנים

FreeSoft

New member
עשו לי את זה

יותר מפעם אחת. כל מיני "בונים" שהוסיפו שפה או שטות אחרת וניכסו לעצמם את הקרדיט. פעם זה קצת מעצבן היום לא ממש משנה.

דיברתי יותר כלקוח של בוני אתרים

ולא כבנאי (אני לא
).
חיפשו פה חברה שתבנה לנו אתר חדש, בסוף הוחלט ללכת עם חברה שבפגישה הראשונית אמרה ש"אנחנו בנינו את האתר לטכניון". רק אחרי שראיתי שהנושא מתעכב, מתברבר, יש דמו ולא אתר ... הצצתי בקוד המקור של הטכניון.
&nbsp

FreeSoft

New member
זו בעיה צרכנית כללית

אפשר ל"הסתבך" עם שקרנים בכל תחום

זהו, שנראה לי שבתחום הזה זה נפוץ מדי

ולמרות שממש קל לבדוק, הרבה אנשים לא בודקים (עובדה - בדקתי רק לאחר שאשרו את אותה החברה, ורק אחרי שראיתי שהם מסתבכים עם אתר שצריך להיות מאד מאד פשוט).
&nbsp

FreeSoft

New member
לצערי אני יכול לספר על

זוג חברים שרצו חנות מקוונת ולא היה לי זמן בתקופה ההיא. בדקו כל מיני "מבצעים" אצל ספקים של בנקים (ישרכארט וכו') ובסוף נפלו על חברה שמה אומר לך? עדיף שאשתוק שמא אסתבך. על קצה המזלג - החברה משתמשת בדומיין עם סיומת org שזה לא היה נורא כל כך אלמלא היתה קוראת לעצמה "המרכז הישראלי לעידוד עסקים ברשת" או משהו בסגנון. מה שגרוע מזה זה שהזוג הזה שילם כ 15,000 ש"ח לפני שנה+. יצא לך לראות את החנות שלהם? גם להם לא...

למעלה