קרדיט סקור יורד בלי סיבה ברורה?

corrigenda

New member
קרדיט סקור יורד בלי סיבה ברורה?

בספטמבר האחרון, אחרי שצברתי קרדיט סקור מכובד עם כרטיס secured, ביקשתי וקיבלתי אשראי של ילדים גדולים. כצפוי, הקרדיט סקור ירד ואח״כ התחיל לטפס בחזרה. החל מפברואר אני רואה שהקרדיט סקור יורד ב - 10-20 נקודות כל חודש. אין לי הסבר למה - אני משתמש באשראי בזהירות ולפי הכללים.

מישהו יודע מה יכול לגרום לכזה דבר? יש סיבה לדאוג/לברר?

תודה

guy56782

New member
באיזה אתר אתה מסתכל?

אני מסתכל בקרדיט קרמה לפעמים, ורואים איזה קריטריון שיפר / הוריד את הציון מהפעם הקודמת. כדאי להציץ לפחות שאף אחד לא פותח חשבונות על שמך.

Boston Guy

New member
הוצאת דו"ח אשראי משלושת לשכות האשראי הגדולות?

בדו"ח כזה צריך להיות כתוב כמה "שאילתות אשראי" (HARD PULL) בוצעו על הפרופיל שלך בתקופה האחרונה - ומאילו מוסדות פיננסיים.
כתוב משהו בסעיף הזה?

מה ה TOTAL CREDIT UTILIZATION שלך (באחוזים מתוך כלל קווי האשראי)?

gidishemer

New member
לכלכת, בוסטון

אני אף פעם לא מתקן אבל ממך לא הייתי מצפה.
שלשת לשכות האשראי??

נראה שבוסטון בסדר, דווקא.

"אחד האיפיונים של שפות טבעיות הוא ששפות משתנות לאורך זמן. כל שפה
טבעית חיה , כלומר כזו אשר משמשת בקהילת דוברים , עוברת שינויים . ... כאשר הדוברים מודעים לשינויים החלים בשפתם , הם בדרך כלל מתנגדים לשינויים, ורואים בהם קלקול של השפה. ... תחושה זו, שהשפה מדרדרת, חזקה מאוד בקרב דוברי העברית. זאת משום שהשפה העברית כשפת-אם היא שפה צעירה, ועוברת שינויים רבים במשך זמן קצר."
&nbsp
עירית מאיר, "שלושת" או "שלוש"? שינויים בצורות הנסמך של שמות המספר בעברית," דברי החוג הישראלי לבלשנות 16 :תשס"ז.
http://www.israling.org/docs/meir2007.pdf

corrigenda

New member
תודה על התגובות ועדכון

ניסיתי למשוך את פירוט האשראי מאקספריאן (דרך האתר הרשמי כמובן, שמשכתי ממנו בהצלחה לפני כשנה), וקיבלתי מסך שאומר ״שגיאה, לא נוכל לספק לך את השירות אונליין״ ומבקש שאשלח בדואר רשימת מסמכים שכוללת צילום של תעודה מזהה, חשבון utilities על שמי ועוד כמה כאלו.

התקווה שלי כרגע היא שזו חסימה טיפשית על בסיס כתובת IP מפני שביצעתי את המשיכה בזמן שאני שוהה בסטייט שאינו הסטייט שאני מתגורר בו ורשום ככתובת שלי, ולא שמדובר במשהו בעייתי יותר.

guy56782

New member
קרה גם לנו, והכל היה בסדר

שלחנו בדואר וקיבלנו דוח שהיה תקין לגמרי

למעלה