קרדן אן.וי אגחים א+ב: תהל והירידה לצורך עליה

• פותח הנושא yel5
  • פורסם בתאריך

yel5

Well-known member
אם יש כאן מחזיקים באגחי קרדן אן.וי תדעו שהעליה החדה באגחים הבוקר נובעת מהצעת שיכון ובינוי לקנות את החברה הבת תהל ב 90M שח. האומדן שלי למכירה היה שליש - 30M.
עכשיו אני מתחיל להבין את שקרה באגחים בחודש האחרון.
כנראה שבעלי מידע פנים ניסו והצליחו להוריד את אגח א משער 20 לשער 14 (ירידה של ~ 30%) ואת אגח ב משער 27 לשער 23 (ירידה של ~ 15%) כדי להצטייד באגחים לקראת ההודעה.
בהצלחה למתמידים. מחזיק אגחים א+ב

אם יש כאן מחזיקים באגחי קרדן אן.וי תדעו שהעליה החדה באגחים הבוקר נובעת מהצעת שיכון ובינוי לקנות את החברה הבת תהל ב 90M שח. האומדן שלי למכירה היה שליש - 30M.
עכשיו אני מתחיל להבין את שקרה באגחים בחודש האחרון.
כנראה שבעלי מידע פנים ניסו והצליחו להוריד את אגח א משער 20 לשער 14 (ירידה של ~ 30%) ואת אגח ב משער 27 לשער 23 (ירידה של ~ 15%) כדי להצטייד באגחים לקראת ההודעה.
בהצלחה למתמידים. מחזיק אגחים א+ב
תודה על העידכון

yel5

Well-known member
1673995640227.png

מהמסמך הנ"ל (תוכל לאתרו בקלות במאיה) חילצתי את שווי נכסי החברה עם עדכון מחודש יוני.
לפי החישובים שלי, ורק שלי, ולפי מיטב הבנתי הגעתי ששווי אגח א הוא 105 אג, ואגח ב 103 אג.
הנחתי את תהל בשווי 0.
כמובן בכפוף להערכות שווי שניתנו ושאין לי מושג כמה קרובים לשווי מכירה בפועל של גלריה דליאן.
מחזיק באגח א ואין כאן המלצה לביצוע פעולה כלשהיא.

yuval7070

New member
אגח שנסחר ב 15 אגורות ולא משלם כבר שנים אתה חושב ששווה 100?

yel5

Well-known member
שווי אגח לא נקבע מהשאלה כמה שנים לא שילם קרן ו\או ריבית אלא משווי השוק הנוכחי של הנכסים שהחברה מחזיקה.
השאלה שכן מענינת לדעתי היא מהו השווי למימוש של נכסי הנדלן של החברה ובעיקר שווי קניון דליאן?
לפי שווי הנכסים שהחברה הביאה, שווי האגחים הנגזר הוא ~ 100 אג.
האם השווי מופרך, וכמה הוא מופרך נדע בעת מימוש הנכסים.
החברה כרגע בפירוק ובתהליך מימוש נכסיה.

Reem88

Well-known member
יש לך הערכה מתי זה יקרה?
למה זה לא קרה עד עכשיו שמכרו את הקניון הזה?

yel5

Well-known member
לא.
3 דברים.
1. נכסי החברה כולל הקניון מונחים על המדף למכירה. אגב, לחברה אינטרס למימוש עקב תגמול בגין המכירה.
2. הנכס העיקרי - קניון דליאן - טרם נמכר כי ממתינים למחיר מתאים שטרם הוצע.
3. דליאן נמצאת בפריפריה. התוצאות הכספיות של הקניון משתפרות לאורך השנים, כך שסביר לפגוש מחיר סביר לקניון.

מחזיק ואין כאן המלצה כלשהיא.

Reem88

Well-known member

מצגת לטובת אסיפת מחזיקי אגרות החוב​

זימון אסיפת אג"ח ב' ל-8.5.23- עדכון ודיווח ע"י נציגי החברה בדבר מצבה ונושאים נוספים שיועצו ע"י הנאמנים ו/או מחזיקי אגח​

Reem88

Well-known member

מצגת שתוצג באסיפת אגרות החוב​

1718698767224.png

dw

Well-known member
מנהל

מצגת שתוצג באסיפת אגרות החוב​

צפה בקובץ המצורף 106801
תהיה היום אסיפת זום של האגחים, למי שמחזיק:
קרדן אן.וי-ש - זימון אסיפת אג"ח ב ל-18.6.24-עדכון ודיווח על ידי נציגי החברה בדבר מבה, דיון והתייעצות של המחזיקים בנושאי נוספים שיועלו בישיבה | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

Reem88

Well-known member

מצגת למחזיקי אגרות החוב​

מכירת שני מגרשים ובית ספר בפרויקט אולימפיק גרדן-שיאן בחברת קרדן לנד סין

משקיע88

Well-known member
לקרוא את ההודעה ולשים שק ואפר על אווילות ההשקעה. פשוט זרקו כסף על הימורים מטורללים בנדלן בסין כשאין שום תשתית משפטית לכפות הסכמים על שלטון מושחת. אפשר להתייחס להשקעה כאל שכר לימוד לבחינת השקעות כאלה בעתיד.

THE_ENDLESS

Active member
האג"ח הזה לא מחלק כבר שנים והם לא מתקדמים עם המכירה של הקניון.
קיצר בלאגן

Reem88

Well-known member

בת בהסכם למכירת 50% מהחזקותיה בחב' הפרויקט אולימפיק גארדן,רווח צפוי לחב' הבת כ-3.3מ'€​

למעלה