קרה גם לכם שפתאום -

קרה גם לכם שפתאום -

כולם מסביב חולים בסרטן ?? אני רואה סרט בטלויזיה - ופתאום הכוכבת חולה בסרטן השד. אני רואה E.R - ופתאום ילד חולה סרטן נדלק על ד"ר לואיס. אני שומעת חדשות ופתאום איזה אישיות פוליטית פה עוברת ניתוח להסרת גידול סרטני מבלוטת הערמונית. וחוץ מזה - כולן בהריון. זה כולם - או שזה רק אני ??!!

אנחנו נהיים נורא רגישים פתאום

המילה הזו, החוויה הזו, באמת פתאום נדמה שכולם חולים וכל התוכניות בטלויזיה וכולם מדברים רק על זה. אבל זה לרוב רק הרגישות שלנו למילה הזו - סרטן. אבל גם פתאום כל מי שמכיר מישהו שחולה - בא ומספר, בא ומתייעץ. ופתאום גם כל הסרטים האלה עושים לנו לבכות, ועזבי זה, פתאום פרסומת ללוטו עושה לי לבכות
כולן בהריון?!

אצלי כולן בהריון ../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif

חברה טובה בהריון, כל החברות שלה - בהריון, כל מי שבקבוצת הגיל שלי פתאום בהריון ! זה לא הדמיון הפרוע שלי לגמריי אבל בהחלט יש קשר לרגישות היתר שלי לנושא ...

זה כמו שבגיל 12 לכולן צמחו ציצים

אז הסתכלנו כל הזמן על ציצים עכשיו סרטן זה במרכז הקשב אז נדמה שזה במרכז.בעלי טוען שהו לא הפסיק להסתכל על ציצים מגיל 12.חחחח. ולגבי הריונות- זה טווח הגילאים, ברור שכולן או לפני או במהלך או אחרי.

מזי א

New member
הריון

את מה זה צודקת, פתאום כולן בהריון, ולי אסור במהלך השנתיים הקרובות זה ממש גורם להרגשת קנאה

../images/Emo24.gifבהקשר ההריון,החלטתי אחרי

הלידה שלא ארצה עוד ילדיםולא אלד יותר.בעיקר בגלל הכאב הכרוך בלידה. אחרי שהודיעו לי על הסרטן פתאום נורא התאבלתי על כך שזה לא אפשרי בזמן הקרוב.חשתי שדווקא בגלל שאסרו עלי זה נעשה משהו מאוד רצוי.

התרפיסטית שלי קוראת לזה הפרי האסור

ויש בזה משהו. אני חושבת שהרצון לילד התגבר אפילו עוד יותר לאחר שגיליתי שאסור לי עכשיו לשנתיים הבאות. אצלי בדיוק בתקופה שגיליתי את המחלה הייתי בתהליך של נסיון להכנס להריון וזאת לאחר שבשנה שעברה עברתי הפלה טבעית. צחוק הגורל שכשלא רציתי להכנס להריון (לפני שנה) נכנסתי בקלות , ומבחינתי ההריון אפילו לא היה ממש משמח . ואילו עכשיו - כשאסור...אין דבר שישמח אותי יותר... שבת שלום לכם, אני בדרך לקעקועים...

חיחיחיחי ../images/Emo152.gif

הקעקועים הם כמו נקודות כאלו קטנטנות שעשו לי במחלקה הרדיו-אונקולוגית לקראת ההקרנות. כיון שאת ההקרנות לא עושים בזוית ישרה אל השד מחשש לפגוע באברים פנימיים כמו ריאות וכו' - עושים אותן בזויות מסוימות ולכן לפני שמתחילים - עושים כל מיני מדידות , וקעקוע קבוע של נקודות שמסמנות את האזור המוקרן. אצל כל אישה מבנה השד הוא אחר כמובן ולכן דרושות המדידות האלו מראש. הקעקוע הזה הוא ממש לא נורא - פחות מדקירה של בדיקת דם. כולם היו נורא נחמדים שם, התנצלו על אי הנוחות הזמנית שנגרמה לי (אפשר לחשוב...) ושאלו כל שניה אם אני בסדר והסבירו מה עושים עכשיו... אין מה להגיד השירות הרפואי שמקבלים פה שווה את ביטוח הבריאות היקר. אני אמורה להתחיל ב- 27 למרץ את ההקרנות, אבל נראה לי שאני אבקש לדחות את זה עד 1 באפריל כי אחי מגיע אלינו לביקור ואני רוצה להיות פנויה כדי לטייל איתו.... פורים שמח !!

למעלה