קרה גם לכן???

קרה גם לכן???

הי בנות,
קצת עלי...בת 35 וסובלת מאז ומתמיד מכאבים בזמן מחזור ובחמש שנים האחרונות אני נושאת איתי באופן קבוע גם שתי ציסטות שוקולדיות, אחת בכל שחלה, כך שאין שום קיפוח. הייתי בתה"ש בתקופת הגילוי ונאמר לי שככל הנראה מדובר באנדו' אך רק ניתוח יקבע סופית. בנתיים הניתוח בדחייה.
חפשתי רבות מידע וחשבתי שאולי תוכלנה לעזור לי..מאוד מקווה!! קצת ארוך אבל זה יעזור לי לדעת שזה כן קשור לאנדו'
לפני חמש שנים התחלתי להבחין שמיד אחרי הביוץ חום הגוף עולה לי לבערך 37.1 - 37.3, לאורך כל היום, ואצלי זה מאוד מורגש - זו מעין שפעת קלה, כאבים בעיקר ברגליים ועייפות. שאלתי מספר פעמים רופאי נשים, דווקא לא מומחים בתחום וכולם אמרו לי שאין קשר לאנדו'.
בחודשים האחרונים התווספה תופעה נוספת - בערך שבוע ויותר אחר הביוץ החום ממש עולה 38 -38.5 למשך יום יומיים ואז ההרגשה היא של שפעת. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות אבל כשהבנתי שזה קרה כבר 4 פעמים בחצי שנה האחרונה זה הדליק נורות.

זה קורה גם לכן ?
תודה רבה

מתנצלת טעיתי.. עניתי למישהי בכינוי עם 10 כמו שלך, לכן טעיתי

בכל מקרה...חום לא היה לי כתופע של אנדומטריזיס

זואילי

New member
גם אצלי זה ככה

עם חום גוף גבוה בד"כ ואף יותר סביב ביוץ/ווסת.
תנהלי יומן ותראי אם אכן זה בזמנים האלה.
מן הסתם כשאין לרפואה תשובות, אז אני נוטה להשליך הכל על האנדו

ברור שנשליך הכל על האנדו

על היומן חשבתי גם אני ואני אתחיל מחודש הבא ואבדוק את המגמתיות.
אני תוהה אם הגוף לא מתגונן מפני משהו ואני מאוד מקווה שהוא לא דוחה השרשה

simba1231

New member
לא קרה לי בביוץ אבל קרה לי במחזור

וזאת תופעה מוכרת של אנדו', שווה להתייעץ עם מומחה אנדו'.

kikona126

New member
האמת?

היה לי לפני כמה זמן שביום שאני אמורה לקבל בו היה חום, ואז חודש לאחר מכן שוב, וככה במשך שבוע, עם עייפות כרונית, ואז הסתבר שקיבלתי מחלת הנשיקה...
&nbsp
ואני כבר התחלתי להאשים את האנדו המסכן שישב לו בצד ולא עשה כלום (אפילו התנהג יפה כל זמן המחלה...)
&nbsp
זה מוזר להגיד את זה, אבל זה כאילו מכל מחלה למדתי להכיר את הגוף שלי... עכשיו, בהכל, מואשמת מחלת הנשיקה! (יש לי עוד כחצי שנה להאשים אותה
)

למעלה