קרה לי משהו די הזוי

רואה 6 6

New member
קרה לי משהו די הזוי

מישהו התקשר אלי וטען שהיה לו את המספר שלי מפעם (הטלפון שלי לא השתנה 10-11 שנים) ושאל מה נשמע וכל זה,ואתם יודעים, בדק אם יש מצב ( זה כמו שני אחים: לסמס "ערה?" זה המפגר מבין שניהם ,להתקשר ולקשקש כאילו זה האח המתוחכם שלו).
לכאורה עוד שיחה שנעשית המון פעמים,שום דבר מיוחד אבל הקטע ההזוי ,שלאותו אחד היה את הטלפון שלי כבר עשר שנים. בטווח העשר שנים אמורים לחשוב שהמון דברים כבר השתנו כנראה, ומה יש להתקשר (ואצלי השתנו,אכן) אבל כנראה אצל אותו אחד לא השתנה כלום. עצוב (וכשאני אומרת "לא השתנה" אין הכוונה לסטאטוס).
מתי אתם מחליטים שמספר טלפון מסוים כבר שווה מחיקה? האם אתם שומרים כל מה שקרה לכם אי פעם?

Shamy

New member
לא

אם אני לא מדברת עם הבן אדם מעל חצי שנה ואין לי אינטרס לשמור תמספר (חשמאלי ושות' אנשי מקצועות למינהם)אני לא אשמור תמספר אני אמחק

TakeCtrl

New member
אני עדיין שומר את המספר של מאמנת שהציעה

לאמן אותי בדירה שלה , אע"פ שהיה שקוף שהיא מנצלת אותי, אבל מצד שני אני די ברנש פאתטי ומצד שלישי אני קופסאות ריקות של מוצרים חדשים שקניתי.

רואה 6 6

New member
אני חושבת שאימון נעשה גם בבית פרטי

לא בקיאה בזה אבל נדמה לי שאפשרי...
לגבי היתר, אתה מצחיק

TakeCtrl

New member
כן, להצחיק מישהי מבחינתי זה הכי קרוב לפעולה

השנייה שיש עליה פורום שלם בתפוז. במיוחד אם אני נמשך אליה, פעם היו לי חלומות שבחורות ישלחו עלי מסר בגלל מה שאני כותב בפורומים.

זה קרה פעם אחת, או פעמיים, אבל הדבר האופטימי היחידי שיצא מזה היה שעזרתי לה להשלים עם חבר שלה שגם לו היה הק"ר..
(היא התחתנה איתו אח"כ מעניין אם מקבלים על זה חצי נקודה...)

פעם אחרת ששלחה אלי מסר , אפילו נפגשתי איתה כשבדיוק עברה משבר קשה בנישואין אצלה, אמרתי לה שזה לא נראה לי הוגן להיות איתה בדיוק בתקופה כזו, היא לא האמינה לי, בסוף לא רק שחזרה אל בעלה , אלא שהיא אמרה לי שמכל הגברים שסיפרה על בעלה עליהם, אני היחידי שהוא הרשה לה להמשיך להיות איתו בקשר (YES, I'M THAT POINTLESS! )

גם לקבל ממנה מסג' קל בסוף כל עישור אפשרי? כי זה מה שקרה.. (כן, שנינו היינו לבושים למי שיתחיל לקפוץ למקומות לא סבירים). בכל זאת נראה לי מוזר.
אבל היא גם מאמנת בחדר כושר שהייתי בו ובדיוק הייתה חדשה (קיבלה תעודה), ויכול להיות שהבינה שנדלקתי עליה, וניצלה הזדמנות לעשות משהו מהצד.

TakeCtrl

New member
מאמנת כושר אישית, היא הייתה מאמנת בholmes

ופגשתי אותה בקיוסק במקרה לאחר כמה חודשים שעזבתי

Skar FaSe

New member
כנראה שזה אינדיבידואלי

אני אישית מעיף א המס טל' , אם אני קולט שהבחורה כבר לא רוצה קשר איתי. - זה גם מעצבן לראות את הטלפון שלה על הצג ,ולדעת שאתה לא יכול להתקשר אליה
- מצד שני - פעם בחורה שהעיפה אותי ( צודקת .. הייתי מאניאק - מאחר, מבריז מדייטים ) - מחקתי את המס שלה כי הבנתי שהיא לא רוצה שום קשר ולא רואה אותי משום כיוון, אבל אחרי שנה ~פתאם טולפון ממנה- מתברר שהיא שמרה את המספר - אבל זה כי היא רצתה טרמפ ל שדה תעופה
- אז כל אחד - אחת מסתכל על זה אחרת

ובלי קשר זה מזכיר לי סטאטוס של מישהו - ב-Face book
בערך ככה:
״ התקשרתי אליה אחרי 5 שנים - ישר זיהיתי את הקול שלה - ומתברר שהיא לא החליפה את המס׳ טל׳ שלה.. ~ ברקע שמעתי ילדים צוחקים - מההתרגשות החזקתי את הטל באוויר כמה שניותת ואז נתקתי...
אחרי כמה ימים אני קיבלתי SMS ממנה ..~ ״מאד התרגשתי כשראיתי את המספר שלך על הצג- מאד רציתי לשמוע את הקול שלך...~רצית לדעת אם אני עדיין אוהבת אותך ? - כן! אני אוהבת אותך! ~ כמו אז! מאד רציתי לשמוע את הקול שלך- אבל אתה פחדת! נבהלת! - עוד הפעם פחדת בידיוק כמו אז ... - עכשיו .. כשהמצפון שלי שקט אני יכולה למחוק את המספר טל שלך״

במשך שבועות ניסיתי להתקשר אליה,ולשלוח SMS ים - אבל לא היה שום מענה ממנה, והייא גם לא התקשרה חזרה... ועכשיו הרבה זמן אחרי אני לבד

רואה 6 6

New member
סיפור חמוד...

יכול ליהיות שזה לא טיפוסי אבל צילצול מהסוג הנ"ל זה לא פעם ראשונה ומרוב חברותיי תמיד שמעתי סיפורים דומים אבל לא הפוך....

אני מאד מתעצבנת כשמתקשרים אליי ככה!!!

הלו! לא מתאים לי בכלל שיחות מה נשמע עם כל מיני פלוצים מהעבר. מה גם שזה יכול להיות מאד מביך ולא נעים אפם השיחה נכנסת כשבן הזוג שלי לידי
אני מאד כעסתי על האחרון שהתקשר "לשאול מה חדש אצלי" והבהרתי לו שאסור לו להתקשר אליי בחיים יותר כי אני בזוגיות

Hermineh

New member
גם אני שונאת שיחות גישוש מעצבנות כאלה

מן העבר. אני תמיד חושבת לעצמי, יש כל כך הרבה גברים בעולם. אם לא הלך ביננו פעם אז בשביל מה אתה מתקשר ומנסה שוב. לך תנסה אצל אחרות.

tratata1

New member
למען האמת

לא שומרת, גם לי היו קטעים הזוים ש"חברות" שלא היו בקשר עשור נזכרו להזמין אותי לאירועים פרטיים. ויום אחד היה לי בכלל אירוע הזוי, בסביבות 7 בבוקר בשבת היה צלצול, עניתי . השיחה התנהלה כך:

שלום, מדבר יוסי ( שם בדוי )
מי?
יוסי, את לא זוכרת נתת לי את המספר באתר היכרויות.
באמת? זה בטח היה מזמן. ( אני כבר כמעט שנה בזוגיות רצינית )
נכון, זה היה לפני שנה. בא לך עוד 20 דקות להיפגש?
אתה יודע מה השעה?
כן, מה קרה? ישנת? באמת? אני פשוט במקרה בעיר שלך, בן דוד שלי מאושפז, באתי לבקר אותו, חשבתי על הדרך לפגוש גם אותך.
איפה היית שנה שלמה?
הייתי בקשר עם בחורה אחרת. את חייבת להבין אותי, הרי לעיתים דברים לא מסתדרים.
הבנתי אותך, אני חייבת להסיק את השיחה.
באמת? לא בא לך לגוש אותי בעוד 20 דקות, כאשר אני בעיר שלך?
לא, זה כבר לא אקטואלי.
למה לא אקטואלי? אני חושב שאת ממש לא רצינית.

Hermineh

New member
אצלי נמחק אוטומטית מהלב ומהטלפון מיידית

חוץ מגבר אחד שאני מאמינה שאנחנו נפשות תאומות. אבל פיזית גם הטלפון שלו נמחק כשזה נגמר. זה נורא קשה אבל אין בררה.
יצא לי להחליף את המספר שלי האישי משהו כמו 7 פעמים ב-10 שנים האחרונות כך שרק הרצויים והמצויים יודעים את המספר.

Hermineh

New member
את שואלת על התאום שלי? הוא נשוי למישהי אחרת.

אני מקווה שהוא בריא ומאושר וברור לי שאנחנו נהדרים באותה צורה ודפוקים באותה צורה כך שזה לא היה עובד ביננו לטווח ארוך.

רואה 6 6

New member
לי אף פעם לא היה כזה...

למעשה, אני חושבת שזו היתה מגמה להתחבר רק עם מי ששונה מימני תכלית השינוי...

למעלה