קרה לי משהו עצוב נורא

dhara

New member
קרה לי משהו עצוב נורא ../images/Emo10.gif

נראה לי שפה זה המקום היחידי שאני יכולה לספר מה שקרה לי בלי שיחשבו שאני פסיכית.. אתמול עשיתי סדר קיצוני בחדר והעפתי המון דברים לזבל. את הלקים שלי שמתי בשקית קטנה עד שאני אמצא להם מקום חדש - 9-10 לקים של שיק ועוד אחד של OPI (אדום malaga wine שלהם, צבע מדהים!!) היום בבוקר חיפשתי את השקית ולמרבה האימה גיליתי שכנראה זרקתי אותה בטעות יחד עם השקיות האחרות של הזבל
אני מבואסת ברמות קשות! נשארתי נטולת לקים לחלוטין וזה ממש הוציא לי את הרוח מהמפרשים
נראה לי שהגיע הזמן להתיישב מול טראנסדיזיין ולעבוד על הזמנה.. האתר שלהם ממש מתיש
השתתפות בצערי, מישהי??

רחלי ג

New member
תראי,../images/Emo13.gif

אני משתתפת בהתבאסותך,,בטח שאני איתך. אבל, בכל דבר רע ומבאס שכזה יש חלון הזדמנויות,לא קלישאה,באמת. את הולכת לארגן לך מלאי חדש לאט לאט ולהנות מכל רגע אני חולמת גם לחדש ולרענן את מה שיש לי. זיכרי, בכל דבר מצער שכזה מסתתרת הפתעה חדשה.
חג שמח לך
4U|

dhara

New member
זה גם מה שאני חשבתי ../images/Emo6.gif

שגם ככה התכוונתי לעשות הזמנה סוף סוף מטרנס ועכשיו יש לי תמריץ.. אבל זה עדיין עצוב מאוד!

וואי באסה.. משתתפת בצערך.. אבל

אבל לפחות הרוב היו שיק ולא לקים יקרים... חוץ מזה ששיק ממש רעילים אז אולי זה לטובה... בהצלחה עם טרנס דיזיין לי היה ממש אחלה איתם החבילה חיכתה לי בפתח הבית אחרי שבוע בדיוק! אולי אפילו 6 ימים.. אבל דווקא עם הלקים לא.. הזמנתי 9 לקים של אסי וחוץ משניים, מכולם אני מאוכזבת הם ממש שקופים וצריך איזה 4 שכבות ואז רואים את הפסים של המריחה הם ממש לא משהו.. לכי על opi בהצלחה!!

סקרמנטה

New member
כפרת עוונות ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

ובכלל, לפעמים, כדי לעלות - צריך לרדת... :) אז הנה לך הזדמנות מצויינת לשדרג ולהשביח את מלאי הלקים שלך
תתחדשי!

פנרה

New member
אכן מבאס...

אבל היי- לפחות יש את טראנס! שם את יכולה לקנות לקים איכותיים חסרי רעלים במחירים יחסית זולים... תארי לך מה היה קורה אם טראנס לא היה קיים. בכל אופן, לי למשל, לפני שנתיים לא היו לקים כלל, והיום שנתיים אחרי יש לי בסביבות ה-80 לקים. קחי את הזמן, ותיצרי לך אוסף שאת אוהבת:) אם את צריכה עזרה מטראנס, תני איזה קריאה! אשמח לעזור....

kaur

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

ועם זאת - שאלה יהיו הצרות שלך

תולי01

New member
בטח שמשתתפת בצערך !! ../images/Emo24.gif

איזה מבאס זה !!! אני ממש יכולה להבין אותך ואם זה עוזר, שולחת לך
גדול ! אבל כמו שכתבת ושכתבו לך כאן, זה באמת אחלה תירוץ להזמנה חדשה ולקים חדשים זה תמיד כיף
)) אם תצטרכי עזרה בבחירת הצבעים - אנחנו כאן בשבילך !

dhara

New member
איזה חמודות אתן! ../images/Emo24.gif תודה!!!

תודה על התמיכה
אתמול ישבתי שעתיים וחצי מול טראנס וגוגל וכל הבלוגים שהצלחתי למצוא והרכבתי לעצמי רשימה -- אפשר להגיד באופן רשמי שאני מכורה ללקים כחולים.. אני הולכת להזמין איזה שלושה כחולים שונים.. החלטתי ללכת על china glaze עקב מחסור רציני במזומנים והעובדה שבינם לבין OPI יש משהו כמו 10 שקלים הפרש אולי יותר... שיהיה לכולן חג שמח!!!!

תולי01

New member
החלטה מצוינת ../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהבת את צ'יינה גלייז ויש להם המוןןןןןןן כחולים מקסימים !

Ultra marine

New member
מה עם color club? תבדקי גם אותם..

וגם לאסי יש כחול מהמם Aruba Blue לא הצלחתי למצוא תמונה נורמלית שלו אבל הוא מהמם! לא בהיר מידי, לא כהה מידי (כלומר, רואים שהוא כחול) ויש לו ברק/שימר מהמם!

Ultra marine

New member
אני אומרת - הזדמנות להתחדש!

ועל הדרך לרכוש לקים בריאים יותר
(מתוך טרנסדיז'יין - ותרי על מיסה ועדיף לקחת את פושה ולא סשה ויט) וכמובן שלגמרי משתתפת בצערך.

dhara

New member
../images/Emo65.gifעשיתי את ההזמנה הראשונה שלי!!! ../images/Emo42.gif

איזו התרגשות
כחולים, סגולים, ירוקים וגליטר אחד.. כולם בדרך אליי בהינף כרטיס אשראי! [שנראה החודש ככה --
] תודה לכולכן על התמיכה במקרה הקשה שלי
אולטרא, מצטערת שלא עניתי לך על המסר האחרון, אני לא מצליחה לפתוח מסרים בעבודה.. שיהיה לכולן סופ"ש נפלא!!

Ultra marine

New member
מזל טוב! בשעה טובה! ../images/Emo13.gif

מקווה שלהזמנה הבאה תתחילי להערך קודם

למעלה