קרה לכם פעם שיצאתם עם בחור

moran25

New member
קרה לכם פעם שיצאתם עם בחור

הכל זרם סבבה, יש משיכה, ואז בשלב מסוים של הקשר, סקס כמובן, ואז ביום בהיר אחד, הבחור מפסיק לגעת, ולמחרת, שוב בא לו עליך, יומים אח"כ הוא לא מחזיק לך יד אפילו, ויום אח"כ הוא לא יכול להוריד ממך את הידיים. כאילו מה קורה פה? בא לו? לא בא לו? מה זה פרק של סיינפלד?

יכול להיות....../images/Emo41.gif

שיש לו איזה בעיה... כאילו יכול להיות שהוא מתוסבך! או שיש לו פיצול אישיות....
דבר נוסף שאפשר לחשוב עליו אבל זה תלוי אם את מכירה אותו ככזה- אולי יש לו משקעים מהקשר הקודם...

לורן29

New member
כן,יצא לי.

יצא לי לצאת עם מישהו שיום אחד היה מדהים אלי ואחרי זה 3 ימים היה לקוני אלי, ואחרי זה יומיים הוא היה מקסים אלי, ואז ארבעה ימים לא התייחס כמעט-ככה זה נמשך איזה חודשיים, כשאני האהבלה רק רציתי לתת לזה צ'אנס, כי אולי כל אחד אחרת בהתחלה. הבן אדם לא ידע מה הוא רוצה-אבל הוא לבטח לא רצה אותי, כי מי שירצה אותי יתנהג אלי כמו שמגיע לי. ומגיע לך לקבל יחס הולם, ולדעתי שווה לשאול אותו מה פשר ההתנהגות הזו. זה עדיף מאשר להיות בחוסר ידיעה ולהרגיש כמו שאת מרגישה

moran25

New member
לא,אני כבר ממש לא בקשר אינטימי איתו

זה הסתיים לפני כמה חודשיים, נשארנו ידידים טובים, אבל עד היום מציק לי שאני לא יודעת מה זה היה....בחיים לא נתקלתי בתופעה כזו. סתם הסתקרנתי אולי מישהו חווה את זה גם, ואולי מישהו מהמין הזיכרי יוכל להסביר את זה.

איך ידידים טובים?

אם את בכלל לא יודעת מה מסתתר מאחוריו? וכן, קשר כזה עדיף להפסיק. נשמע כמו סתם אחד שהיה בעניין של ניצול.

shellush

New member
אפשר לומר שכן...

היה בחור שהתלהב בטירוף בשתי פגישות ראשונות ואז פתאום ירד לו ממני. ואז אחרי כמה ימים הוא שוב יוצר קשר ואז כשאני נענית בהיסוס הוא שוב מחליט שלא מתאים ואז אחרי כמה ימים הוא שוב יוצר קשר. הבן אדם הזה לא יקבל ממני צ'אנס נוסף, זה בטוח. זה אדם לא יציב. מתסכל ומוזר. ואני אחת שלא ממהרת לשפוט ולפסול אבל זה TOO MUCH.

גם אם יצא לנו וגם אם לאו.

את צריכה לראות אם זה מתאים לך ולא מה הפרשנות האישית של חברי הפורום השונים. מתאים לך היו-יו הזה - מברוק. לא מתאים - מראים לבחור בצורה יפה [המלווה בעיטה בתחת] את הדלת ונועלים עם בריח אחריו.

ועוד דבר.

אני יכולה להעיד על עצמי שכשלי קרו מקרים כאלה רק בצורה הפוכה [אני הייתי משחקת ביו יו], ולא משהו שאני גאה בו, זה היה אך ורק בשביל הפיזיות [נקרא לזה כך].

למעלה