קרה לכם פעם שנענשתם בגלל טוב לבכם?

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
קרה לכם פעם שנענשתם בגלל טוב לבכם?

לי זה קורה בימים האלו. מישהי שאני למדת איתה לא יכלה להגיע לכמה שיעורים אז נתתי לה את המחברת שלי שתעתיק בבית ותחזיר לי לשיעור הבא (באותו יום לא יכולנו להשתמש במכונת צילום). ביום שהייתה אמורה להחזיר לי את המחברת היא לא הגיע ולא ענתה לטלפון כל סופ"ש. בקיצור, היום יש לנו מבחן, כל החומר למבחן נמצא במחברת שלי,הבחורה לא עונה לטלפון ולא חוזרת אליי, רשימת טלפונים של תלמידים אחרים נמצאת במחברת, ואני לא יכולתי ללמוד למבחן.

eMiFrEaK

New member
תאמת.. קרה לי כבר כמה פעמים..

מה לעשות שנדפקתי עם אופי טוב?? אה?? זה אחד הפאקים שיש בי... :)

l1zard

New member
=/

קרה מלא פעמים.... גם אני פעם נדפקתי ככה.... כשעוד למדתי נורמלי ויכולתי לעזור לאנשים בתחום הזה.. לא מזמן עזרתי לזקן אחד להגיע מרמת אביב לתחנה המרכזית.. ובגלל זה איחרתי לאוטובוס :( וישבתי שם שעתיים כי האוטובוס המזדיין סירב להגיע. =/

מקום מקולל הרמת אביב הזה...

רק להיזכר בזה מריץ לי כל מיני אסוציאציות מפחידות בראש... *בית ספר מז***

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

כן לצערי הרב... ביצפר דפוק.... בן גן עוד יותר דפוק.. רגע.. מאיפה אתה מכיר?

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחח

למזלי אני שם רק 4 חודשים בינתיים..

l1zard

New member
איי!!

אם אני לא עוברת בשנה זאת אז אני אשאר כיתה וזהו.. שיט.. 5 שנים שם ואני מתה...

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תשארי כיתה!!! לא בהנדסאים!!!! אם עכשיו את לא מסתדרת תברחי משם מהר!!! את פשוט תצטערי על זה....מבינה???!! אהההה???!!!

l1zard

New member
חחחח

למה לא? בשבח יה לי מצב יותר גרוע ושרדתי :) זה משו כמו אתגר.. :)

l1zard

New member
חחחחחחחחח

:) לא אבל בשבח זה לא היה קשה... כי באתי לשם אחרי כמה שנים של חרישה רצינית :) שם לא כל כך למדתי.... :) אני רוצה שבח בחזרה :(

vk3

New member
אויש... באסה... ../images/Emo4.gif

אז מה תעשי
את יודעת לפחות את החומר
שונא אנשים כאלה... ובדיעבד גיליתי כמה פעמים שאני הייתי כזה מניאק מבלי לשים
. אני מקווה שתצליחי במבחן ומאחל לך זאת מכול ה
ולגבי טוב
ך, אל תצטערי, זה בטוח

../images/Emo5.gif

היום:1 בספטמבר 2002. המקום:כיתה ט בבית הספר הנדסאים בתל אביב. האירוע: הטעות הכי גדולה בחיים שלי. אחח איך אני עכשיו מתגעגעת לשיעורי פיסיקה וחשמל (לא רוצים לדעת איזה ציון קיבלתי) דווקא בביולוגיה וכימיה הייתי די טובה. במתמטיקה דווקא מצחיק שנכשלתי אבל עכשיו זה המקצוע האהוב עליי... חחח דווקא עכשיו אני מזה מתגעגעת ללמוד פיסיקה.. אם זאת הייתה טעות לעזוב.. אולי.. זה מאחורי אבל. ד"ש לבן גן:) וללובה אם היא עדיין שם (עדיין קוראים לה חשמלובה?:)

חחחחחחח....

אוייייייייי, חשמלובה....העלת בי זכרונות מתוקים... נראה לי אנחנו מספיק אנשים פה בשביל להקים פינת תמיכה לכל פליטי הנדסאים.

למעלה