קרה לכם פעם ש......

מיטללל

New member
קרה לכם פעם ש......

שמישהו קרוב אליכם (ידיד לדוגמא) אמר לכם שהוא מאוהב בכם ולא הרגשתם אותו דבר? איך הגבתם? התרחקתם ממנו? הקשר חזר למסלולו? ואיך לדעתם רצוי להתנהג בסיטאוציה כזו

jessy19

New member
האמת...

לא קרה לי אבל קרה לי ההיפך, שאני הרגשתי משהו לידיד קרוב והוא לא. אני בחרתי שלא לומר, כדי לא להרוס את הידידות. אם זה טוב, אני לא יכולה לומר לכם כי זה קרה רק לאחרונה... לא אמרתי לו בגלל שפחדתי שזה יהרוס את הידידות אם הוא לא ירגיש אותו הדבר ודי הייתי בטוחה שהוא לא מרגיש כמוני ושאני רק ידידה עבורו ולא יותר. לדעתי רצוי להתנהג ברגישות בסטיאוציה כזאת, להקשיב, להסביר ולנסות לשמור על הקשר ולא להתרחק.

מיטללל

New member
אבל...

בתור אחת שהייתה בסיטאוציה הזו בשני הצדדים .. אני חייבת לציין שאת שוכחת דבר אחד. הידידים שלך מכמרים אותך טוב ולרוב יבינו שעובר עליך משהו. לכן הרבה פעמים לא לספר זה לא כל כך אפשרי. מעבר לכך, קשה מאוד עד בלתי אפשרי להישאר ידידים של מישהו שמאוהבים בו. כנראה זה תלוי בעוצמת הרגשות. זה הרבה פעמים חונק אותך עד שאת חייבת לספר. שצד אחד מתאהב, זה לא מחייב שהידידות תדפק? לפחות לתקופה מסוימת? עד שהרגשות ירדו?

jessy19

New member
ברור שמשהו נדפק בידידות

ושבחיים זה לא יהיה כמו פעם, כי אני רואה בבחור יותר מאשר הוא רואה בי. ולכן בחרתי טיפה להתרחק ממנו כדי להוריד את הרגשות. מה גם שפעם הייתי רואה אותו כל יום בגלל שהוא היה איתי בבסיס והשבוע הוא השתחרר...

Noopy

New member
אממ.. לי קרה..

בדיוק משהו כזה... האמת שלא מזמן. יש לי ידיד שמרגיש כלפי דברים שאני לא מרגישה כלפיו, וכשהוא אמר לי את זה, הידידות באמת קצת נדפקה, וכרגע אני לא ממש יודעת מה לעשות, כי אני לא רוצה שיתחיל איתי.
יש לכם אולי איזה משהו להציע? אני חושבת שאני אמורה לשמור קצת יותר מרחק, ואין לי מושג איך.

krasnoludek

New member
קרה משהו דומה בערך ../images/Emo13.gif

שעת סיפור: היה לי ידיד שאמר לי שהוא אוהב אותי ברגע שהוא אמר לי את זה אמרתי לו שאני לא אוהבת אותו ואני רוצה שיהיה לנו רק קשר של ידידות. לא התרחקתי ממנו (זו הייתה טעות) כי אח"כ הוא התחיל לגעת בי (מסבירה: ללטף לי את הגב, למשוך אותי בשביל שאני אשב לידו או עליו וכל מיני דברים כאלה), תמיד כשהוא נגע בי נרתעתי אמרתי לו שוב שאני לא מרגישה כלום לגביו ואני רוצה רק קשר של ידידות אחרי שראיתי שזה לא עוזר שאני אומרת לו את זה (זה פשוט לא הזיז לו), אז התרחקתי ממנו קצת נפגשנו פחות דיברנו פחות אבל מבחינתי זו היתה הקלה, כי ממש לא נהנתי להיות לידו כשהו כל הזמן התחיל איתי. יום אחד הוא התקשר וביקש שנלמד ביחד לבגרות בספרות הסכמתי (מה כבר יכול לקרות?! הרי סה"כ אנחנו נלמד), הגעתי אליו הביתה התחלנו ללמוד אני הקראתי בקול רם את הסיכומים של המחזה "ילדי הצל" בזמן שהקראתי אותם הוא התיישב לצידי כי הוא רצה לראות ולשמוע את מה שאני מקריאה (זה לפחות מה שהבנתי כשהוא התיישב לצידי), פתאום הוא נשק לצווארי ופשוט לא הבנתי מה קורה ועוד יותר נכנסתי להלם כל שהוא ופשוט קפאתי על המקום ולא הצלחתי להעיף אותו ממני, הוא כמובן המשיך לנשק את הצוואר שלי ואחרי כמה שניות קלטתי שכן הוא באמת מנשק לי את הצוואר וההלם שלי התפוגג העפתי אותו ממני, דיברנו על זה והוא אמר שהוא מצטער ושהוא לא מבין איך זה קרה ושהוא יותר לא יעשה את זה, כמובן שמאז המקרה הזה הקשר שלנו כבר לא אותו הדבר, אנחנו מדברים פעם במיליון שנה וכשאנחנו מדברים אז זה שיחות שטחיות לגמרי. אני אישית מציעה לך שתסבירי לו את המצב ואם הוא יתחיל לגעת בך אז תתחילי לנתק איתו את הקשר כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי
המקרה הזה גרם להרבה צרות בגלל שהידיד הזה הוא אחד החברים הכי טובים של חבר שלי

קטרפי

New member
מסכנה ../images/Emo110.gif

אם הוא כזה אז באמת לא צריך אותו וכדאי להעיף אותו כמה שיותר מהר אבל את לא יכולה להגיד שזאת הייתה טעות לא להתרחק ממנו בהתחלה, את לא היית יכולה לדעת שזה מה שייקרה

קרה גם קרה-

גם מהצד שלי וגם מצד ידידה... כשזה בא מהצד שלי והיא לא הרגישה אותו הדבר, אז היה לי די קל... אני לא פיתחתי ציפיות גבוהות כך שלא הייתה אכזבה כזאת גדולה, נכון לכרגע אנחנו ידידים יותר טובים ממה שהיינו. כשזה הגיע מצד ידידה ולא הרגשתי אותו הדבר, אז ישבנו אצלי בבית, ירדתי למטה להכין קפה (FUCK IT לארגן מחשבות), אבל השיחה של "תראי, אני מת עליך אבל ממש לא בצורה רומנטית..." הלכה בסדר ולא הרחיקה אותנו...

אושר מ

New member
כשזה קרה לי

לא פתחתי את הפה... אני לא יודעת מה זה עשה לקשר באותו זמן.... לא הפריע במיוחד..

ilana4ka

New member
אממ לי קרה משו בסטייל...

התאהבתי בידיד הכי טוף שלי, רק שהוא הומו. חח ככה שלא בדיוק היה מקום לשום דבר מעבר לזה. וטוב שכך. כי אם הוא היה דו למשל, או קומפליטלי סטרייט, לא הייתי רוצה להרוס את הידידות שלנו. מסקנה: לא משתלם להדלק על ידיד הכי טוב.

SwEEt T

New member
קרה לי הרבה פעמים

התאהבתי בידיד שלי ולתקופה מסוימת חשבתי שזה הרס אבל עכשף אנחנו בסיידר גמור אבל עצה שלי: עדיף שתתעלמו מזה כי אם לא יצא מזה כלום אתם תרגישו שהרסתם את הידידות גם אם זה לא כך (מניסיון) גם מהכיוון השני זה קרה ידיד שלי אמר לי שהוא אוהב אותי אז פשוט אמרתי טוב ולא התיחסתי לזה וזה עבר

קטרפי

New member
קרה לי ההפך ../images/Emo110.gif

ואני מעדיף לא לפרט כי זה היה ממש ממש אישי

Anna Karenina

New member
כן, קרה...בשני הכיוונים...

אני מאמינה שמקרים כאלו קרו לרוב האנשים, כי ידידות היא למעשה קשר עמוק מאוד בין שני אנשים, ואלו מצבים בד"כ בלתי נמנעים...

NBGirl

New member
הממ..

לי עוד לא קרה שהתאהבתי בידיד, אבל ידיד שלי התאהב בי, והוא סיפר לי רק אחרי איזה 3 שנים, כשכבר לא היה מה להרוס, לצערי.. בסיטואציה הזו ההתנהגות היא שונה, כי הוא כבר לא היה מאוהב בי, ולי זה לא הפריע, אז הכל המשיך במסלולו.. בתקופה שהיינו קרובים הוא לא אמר לי, אבל הוא כל הזמן חיבק אותי וזה היה נראה שהוא אוהב אותי, אבל הייתי צעירה וטיפשה ולא הבנתי את זה
. כנראה שהיה עדיף ככה.

inteli

New member
הפוך

זה תלוי עד כמה הידידים קרובים. (אגב, שונא את המושג ידידים) אם הם מאד קרובים אז מניסיון אפשר להתגבר על זה ולהמשיך בלי להתרחק אבל צריך ששני הצדדים יהיו מספיק בוגרים בשביל זה.

לצערי כמה פעמים ואם יש משהו שלמדתי

כן זה קרה ולמדתי איך למנוע את זה, בלי להתנהג כמו חמור ולגרום לצד השני להתרחק. פשוט כשהיה לי חשש קל הייתי מנסה לאשר אותו ובמידה וזה היה מתבבר כנכון הייתי פותח את הקלפים על השולחן,ברוב הפעמים הן העריכו את זה בחלקם האחר הן רק אהבו אותי יותר ואז נאלצתי להתנהג כמו חמור.

HyPeR SoNiC

New member
קרה לי משהו דומה....

הייתי 3 שנים עם החברה הקודמת שלי... אחרי שנפרדנו, הסכמנו שהקשר בינינו הפך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלנו, ושנישאר ידידים, כדי לא לזרוק את התקופה הזאת לפח... יום אחד נפגשנו כדי להביא לה משהו, התחבקנו, והיא התחילה לבכות לי על הכתף... שאלתי אותה מה קרה, והיא אמרה לי שהיא לא מצליחה לשכוח ממני ושהיא עדיין מרגישה אלי משהו... לא הרגשתי אותו דבר, ולא ידעתי מה להגיד, אז פשוט המשכתי לחבק אותה בלי להגיד דבר....... היא שאלה אותי מה עזר לי לשכוח אותה, אמרתי שמה שעזר לי היה החבר החדש שלה, שהיה לה באותו זמן... אחרי היום הזה, נפגשנו פעם אחת כדי שהיא תחזיר לי את הדברים שלי שהיו אצלה, ומאז בקושי דיברנו.....

למעלה