קרה לכם פעם...

מיטללל

New member
קרה לכם פעם...

שפגשתם בחור/ה באיזה פאב בלילה, היה חשוך, הייתם שתויים, היה נעים, החלפתם טלפונים, נפגשתם אחרי כמה ימים והייתם בשוק? קרה לכם שפגשתם בחור/ה, ביליתם את הלילה יחדיו, בבוקר האיפור ירד והייתם בהלם? ספרו לנו על כך

danielo18

New member
לי קרה משהו בערך!!

הייתי הפוך בבוקר,עליתי לאוטובוס ובטעות התחלתי עם מישהי (שהיא ממש ממש ממש לא הטיפוס שלי - אבל שוב,הייתי הפוך!).אחרי כמה ימים שהבנתי את גודל הטעות התחלתי להתחמק ממנה באלגנטיות וזה לא בדיוק עזר עד ששלשום יצאנו,ואני חושב שהייתי הדייט הכי גרוע שלה EVER: דיברתי על זה שאני לא יכול להיות כרגע במחויבות,שאני לא מתכוון להתחתן ב6 שנים הקרובות (היא בת 24,דתייה ורווקה בודדה),והכי גרוע-פגשתי שם ידידה שלי ואז בטבעיות ניגשתי אליה והתחבקנו בOVER ידידות מה שנראה לי שרף לה את הפיוזים לגמרי. המצחיק? רבע שעה אחרי שהורדתי אותה בבית היא שאלה מתי אנחנו נפגשים פעם הבאה.. בכל מקרה,בפעמיים שלוש שמצאתי את עצמי עם האנג אובר מטורף,בחדר לא שלי,עם בוקסר על הרצפה במקרה הטוב תודה לאל זה היה עם בחורה שווה (ואמריקאית!)

אז אתה אומר שלמעשה..

אתה היית הסיוט של השווה.. ( האמריקאית... )... כמה פעמים..? פעמיםם או שלוש.. לא קשה לזכור האמת...

danielo18

New member
היי,לא לזה התכוונתי.!

הבאתי את מקרה האמריקאית לדוגמא לכך שלא נפלתי ואני מאמין שגם היא לא,אחרת היא לא היתה מזמינה אותי אליה לילה למחרת...

למה שיקרה..

אני רואה איך היא נראית כשיוצאים מחוץ למועדון.. ודרך כלל אני לא שותה את עצמי למוות...

למעלה