קרה לכם פעם?

קרה לכם פעם?

הכרתי מישהו באינטרנט.. הוא סיפר לי שהוא נמשך לבנים.. שוחחתי איתו כבר כמה פעמים, נראה שיש לו אופי טוב, הוא נחמד, צנוע, תמים כזה. גם ראיתי תמונה שלו, הוא נראה לא רע בכלל. (נו טוב, נראה מושלם.) אבל בלי קשר לתמונה, יש לי הרגשה באויר שהוא הולך להיות הבן זוג הבא שלי.. לא יודע אם זה יהיה ולא יודע אם זה קשור אפילו בשיחות שלנו.. אבל יש לי הרגשה ענקית שהוא האחד בשבילי. הוא מאוד מעוניין להפגש איתי אבל אני מפחד שאני לא אהיה האחד בשבילו.. אבל אני מרגיש שדווקא איתו יצא לי משהו.. קרה לכם פעם? שהרגשתם שמדבר איתכם הבן/בת זוג הבא/ה שלכם/ן? או שזה סתם אובססיה מופרעת שלי לרעיון הזה... דברו אלי

DitasLover

New member
האמת היה לי משהו דומה

פגשתי מישהו באינטרנט והייתי איתו בקשר איזו שנה - והוא פשוט היה מושלם בשבילי וידעתי את זה מהשיחה הראשונה -הוא היה כמו הנשמה התאומה שלי ... אבל הוא היה מארה"ב -אז היינו סתם ידידים... אבל אילו היה מישראל אין לי ספק שאני הייתי פוגשת אותו ובטח היה יוצא לנו מזה משהו טוב. חוץ מזה אני כמעט תמיד סומכת על האינטואיציה שלי - אז אם אתה מרגיש שהוא "האחד" נראה לי שכדאי לכם לפחות להיפגש -לא ? בהצלחה

בואי נדבר בכנות..

הפחד הוא מכשול לא קטן.. (חולשה גדולה) (הפחד מזה שאני לא אהיה האחד בשבילו) אבל את צודקת, אני צריך להפגש איתו ולא לנבא את העתיד.. תודה

resputin

New member
איכשהו זה תמיד מתישהו קורה.

זה קרה, קורה ועוד יקרה המון פעמים אני מניח, אבל כן- חוויתי כאלו מקרים. במצב הטוב? נפגשים, מדברים, נהנים ומי יודע- אולי שולחים איזה נשיקה חמה ו... אולי באמת יצא לך מזה בן-זוג. במקרה הרע? אחד מכם יחליט שלא מתחשק לו, או שזה לא מתאים. אני יכול לומר לך, שחוץ מזה שהוא נשמע לך מקסים והוא מושך אותך, אתה צריך לדעת כמה דינאמיקה יש בין שניכם. צעד ראשון למשל (לא יודע אם עשית את זה או עדיין לא), להחליף פלאפונים ולעשות איזה שיחה. לראות כמה דינאמיקה אתם יוצרים ברמה הקצת יותר אישית מעל האינטרנט- מי יודע? אולי זה לא יהיה כמו שחשבת? אולי יותר? פחות?. אחרי שמדברים בטלפון, הצעד הבא וההרבה יותר משמעותי, זה אכן להיפגש. לצאת לאנשהו להסתובב. לא בהכרח לאיזה דייט או משהו, סתם להיפגש בת"א וללכת לעשות קניות או לשבת איפשהו וסתם לדבר, או להסתובב יכול להיות סבבה -אם לא יצא מזה משהו מרהיב, לפחות אפשר להנות איתו ולרכוש לעצמך עוד ידיד. אתם תראו כמה משיכה ו\או דינאמיקה יש בין שניכם כבר שם, ושוב- אולי תהיו ידידים, אולי יותר, אולי בני-זוג. בכל מקרה... בהצלחה. ושלא תחשוב שזה יעבור לך בשקט בלי דו"ח התקדמות!

going mad

New member
אמממ...../images/Emo12.gif

בד"כ אני פועל מתוך הגיון, אבל לפעמים כשאני מרגיש משהו...אבל משהו מאוד חזק אני פועל מתוך אותו משהו... תמיד אומרים לי "תנסה...מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות..." תחשוב על זה אז אם לא ייצא כלום בכל זאת הרווחת חבר...(לא בויפרינד) ואם יצא משהו...אז...מצוין!!! ואולי תגלה שהוא לא משהו כמו שהוא נשמע, אז לפחות לא תפגע יותר מדי ממה אתה מפחד? תשאל את עצמך את השאלה הזאתי, זה עוזר מאוד! פחד הוא האויב הכי גדול של האדם! רוב הדברים מתחילים ומסתיימים בפחד! תשאל את עצמך למה נראה לך שהוא רוצה להיפגש איתך! אני בטוח שתמצא סיבה כלשהי שממש שווה את זה!! ו...תפעל לפי התחושות בטן שלך! שלי כמעט אפעם לא מטעות אותי! תחשוב על הדברים האלה, אולי זה יעזור

blacksheep17

New member
16 מלאו לנער..

לי 17 תאכל ת´לב:)) סתם צוחק.. בקיצר אני מאחל לך בהצלחה בקטע הזה ותפגש איתו! ממש ממש כדאי להפגש איתו!!!! א.לגמרי אין מה להפסיד וחיים רק פעם אחת ב.אם ירצה ממך סקס על הפגישה הראשונה ואתה רק לקשר אז תוותר ולא תגיד את המשפט הבא:"נו טוב,רק הפעם" ככה אנשים הופכים לסטוציונרים ורצים מזיון לזיון כמו זה שכנראה יצא איתך אול תפחד לגמרי שהוא לא יהיה ה"אחד" בשבילך.. אם הוא באמת אוהב אותך הוא יראה לך את זה ויפתח אלייך(תרתי משמע) סתם סתם.. הכוונה ביפתח אלייך ויספר לך מה הוא מרגיש ולא יסתיר ממך כלום ולא ישקר לך הכי חשוב במערכת יחסים שלא יהיו שקרים כי שקר אחד הופך את זה ללא קשר ואי פתיחות חייבים להיות פתוחים תמיד ואם גם אתה אוהב אותו אתה תפתח אליו גם במערכת הכל הכל חייב להיות הדדי ותזכור את זה תמיד והכי חשוב שלא תראה את החבר בתור אובייקט מיני(אם זה לקשר) אלא באמת בתור חבר שאפשר לספר לו הכל הכל כמו ידידה ממש ממש טובה וגם אפשר לנשק אותה ולגעת בה(כך זה הופך לחבר). בכל מקרה מתוק.. בהצלחה נ"ב go for it ו... תפגשו בהתחלה בתור ידידים של "מה קורה אח שלי???.מה המצב גברררר? ואחר כך אם תרגיש מוכן-תתחיל להזרים תעניינים(ולא דווקא בסקס) חחח.. תחשוב עליו בהתחלה בתור סטרייט-זה תמיד עוזר

hatul

New member
קראתי את מה שכתבת

ואתה כל כך צודק... גם כיום אני מכיר אנשים, מחפש למצוא חבר אמיתי, ולעיתים וויתרתי "רק הפעם", ופעמים רבות מדי הרגשתי שההיכרות נוטה יותר לכיוון המיני... רק לאחרונה יש לי יותר אומץ להביט על עצמי בפתיחות ולחפש אדם שאני יכול לדבר איתו על הכל וידבר איתי בפתיחות, בלי שקרים, בלי לשפוט אחד את השני לשמוח ביחד, להבין, להתרגש, ולאהוב...

סיגרינ

New member
כן, קרה. לפני שבועיים...

נפגשנו באינטרנט, כמובן. דיברנו בטלפון שעות. נפגשנו. בפגישה הוא נראה לי כמו החבר המושלם. אפילו דיברנו קצת על להיות ביחד, וחשבתי שהנה - מצאתי את מה שחיפשתי וכולם יפים. והאינטואיציה, היא היתה כל כך חזקה, אבל... הוא חשב אחרת. אז לך לפגישה בבטחון מלא, תהיה עצמך, אבל אל תטפח תקוות. לך בשביל להינות, בשביל להכיר מישהו חדש. אם יצא מזה משהו, מייצוין. אם לא, רק אל תחשוב שפספסת משהו - כי הוא לא היה שלך מלכתחילה. לצערי, אני מדבר מנסיון. עד היום (עברו שבועיים כמעט) אני חושב שהוא *ה*מושלם בשבילי, אבל הוא מצידו לא רוצה אפילו לדבר איתי. "זה יפגע פחות בשנינו". כן, הא?

פריפטס

New member
אפשר לומר שקרה לי פעם, אבל...

וזה אבל גדול... אל תשכח שזה רק אינטרנט- אתה לא יודע מי באמת האיש הזה והאם תסתדרו במציאות. יכול להיות שבאינטרנט כיף לכם אבל במציאות זה לא ילך... אז פגוש אותו (ואל תשכח לנקוט באמצעי זהירות- מקום ציבורי וכו´), קווה לטוב ביותר וצפה לרע ביותר...

למעלה