קרה לכם פעם

מיטללל

New member
קרה לכם פעם

שחשבתם שמתחילים אתכם... כבר התחלתם לשתף פעולה... או לדחות.. ואז גיליתם שלא התחילו אתכם בכלל ? :) אח... הפדיחה שתפו

Noopy

New member
כן! אוךךך!!../images/Emo186.gif

זה כל כך מעצבן! רק עד שאת מגלה את זה את כבר מפתחת ציפיות! ועוד בסוף את מגלה שכבר יש לו מישהי (אבל זה משהו שקרה בעבר!..
ועכשיו הכל טוב
)

קרה בערך....

לפני כמה ימים בעבודה... ראיתי מישהו ממש חמודדד... וכל הזמן הוא חייך אליי ואני אליו עד שהוא הלך לשבת בשולחן וחברה שלו באה....

ilana4ka

New member
חחח לי קרה משו בסטייל...

ישבתי בעזריאלי בסבארו, וחיכיתי לחברה שלי שהלכה לשירותים.... פתאום קלטתי איזה בונבון יושב לבד שולחן מולי. טוף, הוא בהה בי איזה חמש דקות...החזרתי לו מבטים...ואני עוד שנייה נמסה[מיי גאד הוא נראה מה זה טוב..]
פתאום, אני קולטת איזו פאקינג בימבו עולה עליו, עם צירפות לא מהעולם הזה...חחח הייתי בשוק...לפני שנייה הוא כמעט אכל אותי במבטים שלו... ופתאום זאתי... טוף, אחרי הצרפות שלהם היא הלכה להביא איזה מגש או וואט דה פאק...ואז[בכלל הייתי בשוק], הבונבון הזה, בשיא חוצפתו[ויופיו המהפנט] ניגש אליי, ונותן לי על מפית תמספר פל שלו, אמר שהוא מאד מקווה שאני אתקשר.. מאת'ר פאקר! גם בוגד בבימבו שלו, וגם חושב שאני אצלצל אליו
נכון...הוא היה ממש כוסון...אבל אני לא ברירת מחדל בייבי...אין מצב שהייתי מצלצלת אליו... חבל...דווקא הייתי יכולה לעשות לו כמה וכמה דברים אם הוא היה פנוי באמת..

למעלה