קרה לכם פעם...

perrinat

New member
שאלתי בכלליות ../images/Emo13.gif

והתכוונתי אם קורה לכם שאתם לא ליד המחשב ומלחיץ אתכם לחשוב אם הפורום בסדר, אם לא הציפו/קיללו, אם יש 30 עמודים פעילים שצריכים לשרשר...

לקשמי

New member
קרה לי שחשבתי על זה

השבוע לא הייתי בבית 5 ימים (היה אמור להיות 4 אבל התארך ל-5) ובזמן הזה חשבתי מדי פעם אם הפורום בסדר, אם אין משהו שצריך למחוק וכו'. אבל לא הייתי יותר מדי לחוצה, רק חשבתי על זה מדי פעם. בסופו של דבר חזרתי וראיתי שהכל בסדר.

מוּסקט

New member
Well...

לא. כי יש לי פורום איטי ולא קללן... אבל זה קורה לי בעניינים הקשורים לעבודה שבבית אני פתאום חושבת על מה היה היום ומה יהיה מחר... לפעמים אני גם עושה לי רשימות על מפיות במסעדות כי פתאום נזכרתי במשהו חשוב. שריטה, מה ני'יגיד לך.

ה מוזה

New member
אהה

בטח, קורה כל הזמן . אצלי אין מציפים/מקללים/שרשורים אבל לפחות כמה פעמים בזמן שאני נטולת מחשב [ וזה די הרבה שעות ביום ] אני דואגת שמא תהיה הודעה קשה ואיש לא ישים לב .. פעם היה לי סיוט ,חלמתי בלילה שאני נוסעת לחופשה קצרה מקבלת טלפון שיש הודעה אובדנית בפורום ו..... לא לקחתי איתי את מס' הטלפון של אפרת ! איזה לחץ. [ חה, אני חולמת על תפוז] שריטה, מה ני'יגיד לך [ כל הזכויות שמורות למוסקט
] כן, פעם שאלו אותי אם כשאני יוצאת מהבית אחרי כיבוי מחשב האם הפורום בא איתי אז, כן .

I Love Paige

New member
למען האמת?

אני מופתע כשאני צריך להיכנס לאדמין לא בשביל פורומי ההנהלה. היום הייתי צריך להיכנס לגלריות ולהעביר 6 תמונות, אחרי איזה שבוע וחצי שבכלל לא השתמשתי באף אחד מהכלים האלה. אז לא, לא קרה שחשבתי "מה קורה עם הפורום?! למה אין מחשב באיזור?!". מצד שני, אני מנהל קצת פחות מחודשיים. יש לי עוד זמן להיות כאן.

למעלה