קרה לכם פעם??

קרה לכם פעם??

שתקפה אתכם חתולה!?!?! לי לא. בעצם, היום כן. ועיקמתי בגללה את כל הרגל:S

glitter8

New member
כן

קרה לי שהחתול שלי נעלב ממני (לימדתי אותו שאפשר גם לחרבן בחוץ ולא רק בבית...
) אז כשהוא חזר הביתה, הוא בא אלי למיטה!! בלילה והביא לי כאפה עם ציפורניים שלופות ישר לפרצוף!! חתיכת שמוק קטן...

alizak1

New member
קרה לי....../images/Emo122.gif

הייתה לי בבית חתולה ממש תוקפנית(איו לי מושג למה בכלל החזקנו אותה בבית)בקיצור בשלב כלשהו היא המליטה גורים....סגרנו אותה יחד איתם במרפסת ופעם אחת בטעות נכנסתי והיא פשוט קפצה עלי-ברחתי ממנה אבל היא הספיקה לתקוע בי ציפורניים ופשוט עשתה לי איזה שלושה או ארבעה חורים (שירד לי מהם דם שחור -כחול ממש כהה) ברגל שעוד היום אם להתאמץ קצת אפשר לראות את הצלקות שלהם....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחודרך אגב איפה מצאת חתולה שתקפה אותך ואיך הצלחת לעקם בגללה את הרגל?!

חחחחח אז בואי שמעי את הסיפור שלי..

אני לא שונאת חתולים ואפילו פעם אחת גידלתי אחת במשך די הרבה זמן.. אז מה קרה? הלכתי לבית של חברה שלי ועל המדרגות למעלה הייתה חתולה עם גור אני הייתי למטה יש איזה 10 מדרגות בינינו נשבעת לכם שלא עשיתי לה כלום באתי ללכת מסביב כי אני יודעת שהן לא אוהבות שמתקרבים אליהם פתאום היא חטפה ריצה עשתה על קולות רצה רצה ואני התחלתי ללכת מהר היא רצה מהר יותר רצתי היא קפצה לי על הרגל נפלתי ואחרי שעיקמתי את הקרסול היא ברחה באמת חתולה גאונה. גררררר

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שירשור קורע מצחוק. למרות שהתקיפות לא מצחיקות יותר בכיוון של מדאיגות..
אני בכלל לא אוהבת חתולים, ז"א אין לי נגדם שום דבר אבל אם לבחור חיה אז ברור שכלבים

למעלה