קרה לכם שהיה\היתה לכם חבר טוב משהו של כמה

קרה לכם שהיה\היתה לכם חבר טוב משהו של כמה

שנים טובות אבל החלטתם שזהו יותר אתם לא עוזרים לו בקטעים של החיים? זתומרת לא להכיר לו אנשים או חברים שלכם אני אסביר את עצמי יש לי חברה משהו כמו 12 שנה. במהלך השנים הכרתי לה מישהו שהיה ידיד שלי והם נהיו חברים.היו יחד 5 שנים ואז נפרדו. ובאותה תקופה הידיד התרחק ממני (כנראה בעידודה) וככה יצא שאיבדתי ידיד. כמו כן יש לה חברות מכלמיני מקומות ,חלקן קצת סטלניות שכשאמרתי לה אולי אני אכיר אותן היא אמרה "את לא תאהבי אותן". ו"שהיא לא אוהבת לערבב בין חברות" וככה ביטלה את האופציה לצאת איתם וכו'. ברגעים שהכי הייתי צריכה להתאוורר באילת ולטייל היא היתה תופסת בספונטניות נסיעה עם כלמיני חברות שלה שהכירה לפני טווח זמן של חצי שנה למשל שהיתה מתחברת איתן ואז היתה נוסעת איתן כל זה כשאני ממש הייתי זקוקה לנופשץ אותן חברות היא לא החזיקה מעמד איתן אגב. עכשיו מה שקרה זה שיש לי חברה אחרת, שיש לה חבר והם אוהבים לטייל. והם קוראים לי לטיולים והכל סבבה ונחמד אבל החבר של אותה חברה הוא חולה פייסבוק והוא מפרסם כל טיול שהוא מארגן לכל העולם, ולאחרונה צירף לפייסבוק את אותה חברה שסיפרתי לכם עליה (הוא מכיר אותה הכרות שטחית, כי בעבר היא היתה ידידה של אחת שיצא איתה) אז הוא חולה ידידויות וצירף אותה לפייסבוק שלו. ככה שהיא תדע על כל טיול שהוא מארגן ומה שהיה פרטיות שלי עכשיו גם היא תדע. אני על הפרינציפ בגלל מה שעשתה לי כל השנים רוצה לעשות הפרדה זתומרת כשיש טיול לצאת עם אותה קבוצה של חברה שלי (מוזמנים הרבה לטיול אל בסוף באים תמיד אותם 10 איש) אני רוצה טיול בלי אותה חברה הבעיה היא שאותה חברה אוהבת לטייל וכמו שאמרתי היא עכשיו תדע על כל טיול בגלל שהיא צורפה לפייסבוק של הבחור שמארגן טיולים אז איך אומרים לה משהו בעניין? מה אתם הייתם עושים?

למעלה